Tornar
Els oficis Vallès Oriental, Llinars del Vallès
Ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni , 08450
REF_AC-0803

ELS OFICIS

Aquesta activitat pretén ser interactiva, educativa i divertida. La nostra voluntat és que tots els assistents puguin conèixer alguns dels oficis més clàssics amb la intenció de que puguin veure aquestes professions, fer algunes de les seves accions més representatives i característiques.

Depenent de l’edat del grup es pot variar l’activitat per tal de fer-la més apte. Si esteu treballant els oficis a l’escola, aquesta sortida pot ser adequada per saber més d’alguns d’ells i aprendre’n quatre nocions teòriques i pràctiques.

L’activitat es desenvoluparà amb monitoratge que sabrà de l’ofici que li toqui presentar al grup. Amb aquesta premissa ens assegurem que l’activitat serà amb coneixement real per part dels monitors i monitores sobre la tasca que presentaran.

Per últim, intentarem que aquesta sortida pugui desenvolupar-se d’una manera distesa i dinàmica amb la qual cosa utilitzarem un eix conductor basat en un joc de rol, en el qual cada grup participant podrà anar fent cada ofici segons el joc ho porti i d’una manera més divertida. En definitiva coneixeran els oficis mentre juguen.

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS

L’activitat ve guiada per les normes bàsiques que presentarem en el joc de rol i els oficis que us presentem. Es pot variar algun dels oficis i de les propostes d’activitats però sempre consensuant cada canvi amb els responsables de la sortida.

Així podem adaptar l’activitat al vostre interès, sense imprevistos i consensuar una activitat còmode i adequada pels assistents, pel professorat i pel monitoratge.

Els Oficis que us presentem són: .

  • PAGÈS
  • MECÀNIC
  • FUSTER
  • TERRISSAIRE
  • MALABARISTA
  • CUINER

 (es pot parlar de fer-ne de diferents)

 Cadascun d’ells té un paper en el joc de rol i farà un taller on explicarà el seu ofici.

Els assistents hauran de fer el taller amb cadascun d’ells i continuar amb el següent ofici. Així cada grup de nens/es passaran per cadascun dels oficis, tot seguint el fil conductor del joc.

 

Època adequada:  Tot l’any

Cicles :  CI - CM - CS i ESO

Realitzen l'activitat

Mogent
Casa de colònies que forma part d'un conjunt d'edificis que els germans Maristes tenen a les afores de Llinars. Està envoltat d'espais naturals i la finca disposa de diverses pistes esportives i piscina.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat