Tornar
Taller d'ungüent de plantatge Barcelonès, Activitat a l´escola
, 00000
REF_AC-0893

ACTIVITAT A L'ESCOLA – TALLER D'UNGÜENT DE PLANTATGE

Els monitors del Centre Excursionista de Catalunya es desplaçaran a la vostra escola per fer descobrir als infants l'antic ofici de les Trementinaires. La natura ens ofereix gran quantitat de plantes medicinals que els nostres avantpassats utilitzàvem per guarir diferents mals. Explicarem els infants alguns exemples d'aquestes plantes i confeccionarem en grup un ungu.ent cicatritzant amb una planta que podem trobar fins i tot a l'interior d'una ciutat.

Farem recol·lecció d'aquesta planta, "el plantatge", i el manipularem per a poder obtenir una pomada amb moltes propietats curatives. Com a punt final de l'activitat fins i tot els nens faran la seva pròpia etiqueta del medicament i se'n podran endur un pot a casa!!

DADES PRÀCTIQUES

*LLOC: A l'aula de l'escola (Província de Barcelona)

*ADREÇAT A: C.I., C.M., C.S., ESO i BATX.

*TEMPORADA: De març a juny

*HORARI: el taller te una durada de 3 hores aprox.

*MATERIAL DIDÀCTIC: tot el material específic del taller l'aporta el CEC

*RATI: 2 monitors per 50 nens

**L'activitat requereix sortir de l'aula amb els monitors del CEC per anar a recol·lectar la planta. En el cas d'estar interessats caldria visitar l'escola per a comprovar si hi ha disponibilitat de la planta a prop de l'escola.

Realitzen l'activitat

CEC
El CEC us proposa tot un seguit d'activitats per agrups escolars que es poden realitzar en diferents indrets de Catalunya i algunes d'elles també a l'escola.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat