Tornar
La Granja de Navàs Bages, Navàs
El Mujal , 08670
REF_AC-0483

PACK BÀSIC:

La granjeta + aviari + Toca-toca d'animals exòtics + Visita fauna salvatge

La Granja de Navàs

Fauna salvatge
Els nens entraran a les instal.lacions i els proporcionaran menjar. Coneixeran les característiques dels diferents regnes animals i la classificació segons l'alimentació. Els animals que es poden visitar són: mussol, coatí, ós rentador, cangur, porc espí africà, daines, emú, llebres de la Patagònia i fura.

La Grangeta
Petit recorregut per les instal·lacions a fi de conèixer els animals de granja, saber com es cuiden i els productes de consum que s´obtenen de cadascun. Els animals són: cabres, porcs, xais., conills, galls, cavalls i properament la vaca.

Toca-toca
Podrem veure i tocar diferents espècies d´animals considerats com a fastigosos o perillosos. Aprendrem com en són, d´ importants, totes les espècies d´ animals i la funció natural de control que realitzen. Els animals que podem tocar són: serp, ratpenat, xinxilla, taràntula, gripau, granota, insectes, milpeus, mussol, cargols gegants,...


Tenim 2 opcions de visita:

• Visita animals salvatges + toca-toca + grangeta + aviari .

• Visita animals + Taller (aromàtiques o pujar a cavall o rastres d’animals)

Realitzen l'activitat

Centre d'Apropament a la Natura
Al Centre d'Apropament a la Natura descobriràs, tocaràs, veuràs, escoltaràs i viuràs la natura a través d'instal·lacions i tallers que us aproparan a la vida dels animals.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat