Tornar
Parc d'atraccions Tibidabo Barcelonès, Barcelona
Pl. Tibidabo, 3-4 , 08035
REF_AC-0279

Benvinguts al Parc d'Atraccions Tibidabo, un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Us convidem a fer una ruta per aquest parc centenari i antic (és un dels més antics del món), en constant evolució, a aprendre de la seva història, a conèixer l’encant dels seus espais, a gaudir de les seves atraccions, des de les emblemàtiques fins a les d’última generació i a sentir un plegat d’emocions, pensades per a nens, joves i grans. I tot això, amb la ciutat de Barcelona com a espectadora d’excepció.

Hi descobrireu més de 25 atraccions per a totes les edats, espectacles de primera línia i animació itinerant que converteix la ruta d’atracció en atracció en un espectacle més del parc. D’altra banda, el parc també posa a disposició dels seus visitants diferents serveis com centres de restauració amb increïbles vistes, d’altres amb menjadors interiors, zones de pícnic, i tots els serveis necessaris per fer l’estada al parc el més còmoda possible.

Conegueu el Camí del Cel del Tibidabo, el ruta amb les millors vistes de cla ciutat de Barcelona, a 500 metres d'alçada, on a més trobareu atraccions històriques com el Museu d'Autòmats i atraccions per a tota la família. Un indret emblemàtic de Barcelona, escollit per Woody Allen per rodar algunes de les escenes de la oscaritzada pel·lícula "Vicky Cristina Barcelona", que s'ha convertit de visita obligada pel turisme de Barcelona. L'accés als seus espectaculars miradors i a les rutes enmig del bosc que el recorren és gratuït i la seva obertura coincideix amb l'horari del Camí del Cel.


Excursions per a grups d'escolars

Us proposem les següents activitats: gaudir del Parc d'Atraccions o bé fer una excursió divertida i didàctica.

Benvolgut professorat,

Voleu deixar els llibres de banda durant un dia i gaudir d'una inoblidable jornada d'oci amb els vostres nens al Parc d'Atraccions Tibidabo? Us recordem que oferim un preu més avantatjós per a les escoles i els esplais així com uns dies destinats a vosaltres, els dies de Campanya Escolar, durant el mes de juny, on podeu gaudir de totes les atraccions i espectacles així com de l'animació itinerant. A què espereu a concretar la vostra sortida? A més, us voleu perdre la muntanya russa?

Què dieu, què no voleu deixar els llibres de banda? Doncs també tenim una oferta per a vosaltres: les activitats didàctiques de Ciència i Tecnologia a l'entorn del Tibidabo.

Els nens acompanyats pel professorat del centre juntament amb un monitor s'endinsaran en les entranyes i el rerefons de les atraccions per saber com funcionen a través de les explicacions pertinents i l'experimentació d'accedir a les mateixes des d'una òptica educativa. Oi, que no us ho voleu perdre?

A què espereu? Ja podeu reservar la vostra entrada per gaudir d'un dia d'oci al Parc d'Atraccions mitjançant el telèfon 902 196 240

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat