Tornar
Científics Vallès Oriental, Llinars del vallès
Ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni , 08450
REF_AC-0935

Es tracta d’una activitat d’aquelles que no pot faltar. Si alguna cosa tenim clara es que la ciència és el instrument mitjançant el qual els nens/es poden experimentar i gaudir de realitzar alguns dels experiments que científics importants varen descobrir.

Aquesta activitat sempre s’adaptarà a l’edat del grup, ja que el que volem aconseguir es que puguin aprendre jugant i experimentant per tal d’aconseguir el concepte científic de cada un dels experiments.

Alguns dels nostres objectius dels mètodes científics són l’observació i descripció dels diferents tipus de materials, la hipòtesi, l’experimentació, la demostració i el més important de tots que es la conclusió final del mètode.

En aquesta activitat tindrem la presència del nostre personatge que serà el científic “Albert Einstein”, que ens farà una sèrie d’experiments amb l’ajuda dels monitors i nens/es que col·laboraran amb ell.
La nostra proposta en aquest cas és la de unir coneixements, pràctica i diversió entorn el món de la ciència. Tallers, jocs, reptes i experiments, seran les eines bàsiques que durem a terme.


Descripció de les activitats:
Tenim una gran varietat d’experiments a realitzar, tot seguit mostrarem una llistad’alguns dels nostres experiments. Cal tenir en compte que ens podem adaptar a la necessitat del grup i adaptar o crear nous experiments i tallers.


La columna de densitats
Aquest experiment veurem la diferencia de densitat de diferents elements líquids i les seves diferents estructures moleculars. Tot això ho comprovarem posant-t’hi a dintre d’ells diferents objectes a escollir.
La bombolla quadrada
En aquesta cas estem acostumats a fer bombolles rodones de sabor líquid, tindrem l’oportunitat de crear una bombolla quadrada amb uns elements que tots coneixem i estem acostumats a fer servir normalment.
El volcà
Construirem un volcà amb elements com una ampolla de plàstic, cartolines i plastilina i el decorarem. Tot seguit crearem la lava amb la barreja de líquids i elements químics en el seu interior a traves d’una reacció química que farà que el volcà entri amb erupció.
Tornado
Crearem un tornado a dins d’una ampolla de plàstic. Aquest element de la natura el podrem veure clarament com es produeix. També amb l’ajuda del colorant líquid i purpurina, podrem veure’l amb diferents tipus de colors.
Art Làctic
A traves de l’element principal que serà la llet i amb l’ajuda de sabó líquid, conta gotes i colorants de colors podrem dibuixar unes formes i barreges de colors molt interessants. D’aquesta activitat la conclusió que amb la barreja de líquids es poden aconseguir dibuixos realment únics.


Altres tallers que realitzem són:
· Màgia amb la Sal
· El líquid que no esquitxa
· El guant que s’infla
· El volcà submarí
· La moneda que desapareix
· L’aigua que no cau
· El forat a la mà
A part d’aquestes activitats també tenim una sèrie de reptes per descobrir molt interessants. Aquests reptes consisteixen en petits jocs molt divertits però s’hauran de rumiar molt bé per tal de intentar aconseguir-los.

Realitzen l'activitat

Mogent
Casa de colònies que forma part d'un conjunt d'edificis que els germans Maristes tenen a les afores de Llinars. Està envoltat d'espais naturals i la finca disposa de diverses pistes esportives i piscina.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat