Tornar
La Castanyada i El Toca Toca Bages, Navàs
El Mujal - Ap de correus 33 , 08670
REF_AC-0485

LA CASTANYADA I EL TOCA TOCA

Realitzarem les activitats de visita dels animals (pac bàsic: toca-toca d'animals exòtics, la grangeta i els animals salvatges), desprès dinarem i havent dinat celebrarem la festa de la castanyada.

La festa de la Castanyada consisteix en l'aparició del típic personatge de la Castanyera, vestit amb les faldilles llargues i el mocador de farcell al cap. Aquesta explica als nens/es que les castanyes es torren per celebrar la festa de Tots Sants, i que aquestes s'acompanyen de panallets i moniatos.

Per acabar es torren les castanyes i es reparteixen.

PAC BÀSICS VISITA ALS ANIMALS.

Fauna salvatge

Els nens entraran a les instal.lacions i els proporcionaran menjar. Coneixeran les característiques dels diferents regnes animals i la classificació segons l'alimentació. Els animals que es poden visitar són: mussol, coatí, ós rentador, cangur, porc espí africà, daines, emú, llebres de la Patagònia i fura.

La Grangeta

Petit recorregut per les instal·lacions a fi de conèixer els animals de granja, saber com es cuiden i els productes de consum que s´obtenen de cadascun. Els animals són: cabres, porcs, xais., conills, galls, cavalls i properament la vaca.

Toca-toca

Podrem veure i tocar diferents espècies d´animals considerats com a fastigosos o perillosos. Aprendrem com en són, d´ importants, totes les espècies d´ animals i la funció natural de control que realitzen. Els animals que podem tocar són: serp, ratpenat, xinxilla, taràntula, gripau, granota, insectes, milpeus, mussol, cargols gegants,...

Realitzen l'activitat

Centre d'Apropament a la Natura
Al Centre d'Apropament a la Natura descobriràs, tocaràs, veuràs, escoltaràs i viuràs la natura a través d'instal·lacions i tallers que us aproparan a la vida dels animals.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat