Tornar
L'horta Les Tanques Baix Llobregat, 08840
, 00000
REF_AC-0944

Aquesta activitat consta de diversos apartats, un que serà la visita als animals de la granja , l’altre el contacte amb el poni nico i la poni nena que els aproparà més al món dels cavalls i la darrera l’activitat de l’Hort o el món dels cavalls, depenent del que es prefereixi treballar.


A través d’un recorregut pels corrals, coneixerem els animals més representatius d’una granja, la seva fesonomia, la familia, la seva alimentació. Els nens podran veure, tocar els animals de les Tanques, escoltar quins sons fan i donar de menjar a tots els animals de les Tanques. També es treballarà com es reprodueixen i quins aliments podem obtenir de cada animal.


En l’activitat dels ponis els nens coneixeran el Nico o la Nena i treballaran les característiques bàsiques del poni, què mengen, els seus sentits, con viuen en manada o en captivitat,...etc.
Un cop haurem acabat la petita explicació teòrica hauran de respallar-lo, netejar-li els cascs i posar-li la sella i les regnes ja que posteriorment aniran a fer una volteta amb ell.


Un cop haurem acabat les dues activitats i quan la gana apreti els nens dinaran i després de dinar farem l’activitat de l’horta o el món dels cavalls. Aquesta consistirà en l’explicació de quin és l’origen de les horatalisses, se’ls hi ensenyarà com és una llavor i què ha de passar perque aquesta passi del camp al plat.Després farem un recorregut dels sentits pels camps seguint unes fletxes que els ajudaran a descobrir les diferents hortalisses que hi ha per la zona agrícola de Viladecans. Si es tria el món dels cavalls, farem un recorregut per la hipica i els coneixarem a ells, tot treballen, les característiques, la familia, la manada, etc


FASE DE DESENVOLUPAMENT
A les 10 h: Recepció dels alumnes a Les Tanques iesmorzar.
De 10:30-11:30h: Visita als corrals de la granja
De 11:30 a 12:30h: Muntem el poni nico o a “la nena”.
De 13:30-14:30h:Dinar a Les Tanques.
De 14:30-15:30h: L’Horta o món dels cavalls

Realitzen l'activitat

Les Tanques Granja Escola
Situada en el municipi de Viladecans , dintre del parc agrari del Baix Llobregat, l'escola granja agrícola Les Tanques esdevé un indret ideal per a que els vostres alumnes realitzin activitats de descoberta, coneixement, i investigació sobre l'agricultura del Delta del Llobregat.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat