Tornar
Activitats nàutiques a Calella Maresme, Calella
Club Nàutic de Calella , 08370
REF_AC-0170

Les activitats de nàutiques estan conduïdes per a professionals titulats i monitors amb experiència dins el medi aquàtic. Tots els participants a l’aigua portaran armilla salvavides i sempre estaran vigilats per embarcacions a motor tipus Zodiac de control.

Les activitats a realitzar son:

  • VELA: realitzada a peu de platja amb un total d’uns 6 catamarans d’unes 5/6 places cadascun.
  • KAYAC: realitzada també a peu de  platja , dividint el grup en dobles i individuals, i aprenen primer a moure els rems.
  • BODY: jugarem amb les onades si el temps ho permet, intentant mantenir l’equilibri allà on trenca amb la sorra l’onada.
  • WINDSURF: primer aprendrem amb una taula fixa a la sorra la teòrica, i un cop al mar combinarem taula amb vela per equilibris i taula complerta per a treballar amb la vela.
  • FRISBY: jugarem amb aquest plat volador a la sorra intentant fer grans passes i perfeccionant l’habilitat en el llançament.
  • VOLEI-PLATJA: farem partits a la sorra aprenent la tècnica de sacar i a col·locar la pilota, allà on el contrari li costi guanyar-nos el punt.

Per a l’activitat caldrà portar: banyador, samarreta recanvi, crema protectora solar, tovallola i no oblidar el esmorzar i dinar.

Durada de l’activitat: Aproximadament 3 hores.

En cas de pluja l’activitat al realitzar-se a l’aire lliure no es podrà fer.
La organització es reserva el dret de variar la quantitat de grups o divisió de materials en funció del nombre final de participants o les incidències tècniques convenients

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat