Tornar
Cursa d'Orientació a Can Coll (Collserola) Barcelonès, Collserola
Àrea de lleure Can Coll (Collserola) , 00000
REF_AC-0896

La cursa d’orientació és un circuit on els participants ajudats per diferents materials com són la brúixola, el mapa, el full de control... hauran de trobar les fites que els hi demana el mapa. Les fites estan penjades per tot el recorregut de la cursa. En funció de l’edat dels participant la dificultat augmenta, ja sigui per la distància del recorregut, per un augment en el número de fites que han de trobar, etc.


En l’espai on es realitza l’activitat hi ha controladors en els punts estratègics per afavorir un bon funcionament de la mateixa.


Dividirem el grup en grups reduïts aproximadament de 3 o 4 participants per fer que treballin tots.Al principi de la cursa els hi fem una breu explicació sobre els orígens tot demanant la participació del nens/es.Seguidament els hi expliquem el material amb el que treballaran i com ho han de fer. Un cop tenen clar el material, elfuncionament i les normes donem sortida als diferents grups amb un marge de temps entre un grup i l’altre i els hicontem el temps total que han trigat a fer la cursa.. En diferents punts del recorregut també trobaran unes estacionson amb l’ajuda d’un monitor hauran d’omplir unes fitxes on aprendran a interpretar corbes de nivell i reconèixer lavegetació típica del bosc mediterrani.


Un cop finalitzada demanem la seva opinió i si hi tenen dubtes per resoldre.


Punt de trobada amb l´escola:
- Punt de trobada amb l'escola: Àrea de lleure de Can Coll
Si sortiu de Barcelona, agafeu la ronda de Dalt, deixeu-la a la sortida 4 (velòdrom d’Horta i continueu en direcció Cerdanyola. Al cap d’uns 9.5 km trobareu senyalitzacions de l’Àrea de Lleure de Can Coll. Tant si veniu de Barcelona, com del Vallès per l’A18, heu d’agafar la sortida de Cerdanyola/Ripollet i continuar en aquesta direcció passant per la ronda de Cerdanyola i continuant per l’avinguda Primavera, fins la carretera Cerdanyola a Barcelona. En aquesta carretera a 1.5 km trobareu Can Coll


Hora d´arribada: 10:00 h.
Hora d´acabament: 13:30h. aprox. (fins l´hora de dinar)


Cal portar: Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu (boteso bambes, no sabates!).

Realitzen l'activitat

Can Coll
Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat