Tornar
Programa educatiu Infantil Marineland Maresme, Palafolls
Ctra. de Malgrat a Palafolls , 08389
REF_AC-0211

El nostre compromís: Educar en la conservació de la natura, contribuint a l'increment qualitatiu i quantitatiu de la consciència ambiental i motivant actituds sostenibles entre els alumnes. Apostem per una educació ambiental, que orienti les activitats envers l'educació de futurs ciutadans responsables.

Educació infanti:

Exploració del món animal: Un recorregut per diverses instal∙lacions d'animals, en què es pot observar i conèixer els animals de dos grans grups: mamífers i aus.

Especial dofins: Una trobada al delfinari, en la qual es poden treballar les característiques principals d'aquests mamífers.

Fermín el Pingüí: Observant els pingüins en la seva instal∙lació mateixa s'estudien les característiques d'aquesta simpàtica espècie d'ocells.

Pelut i gruixut (foca o lleó marí) Mitjançant l'observació d'aquests animals i alguns recursos tàctils aprendrem a diferenciar­los tot i que siguin molt semblants a primer cop d'ull.

Visita lliure: Conèixer el zoo marí de prop i sorprendre's amb el comportament de les nostres espècies.

T'ajudem amb una guia didàctica i, per descomptat, amb els cartells del parc.

Realitzen l'activitat

Marineland
Si vols viure una experiència inoblidable vine a conèixer a la nostra família de dofins i gaudeix de les exhibicions que realitzem cada dia, en les quals aprendràs moltes coses i sens dubte sortiràs contagiat de l’afecte i respecte que els seus cuidadors demostren en tot moment cap a aquests enigmàtics animals!!!
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat