Tornar
Programa educatiu Primària Marineland Maresme, Palafolls
Ctra. de Malgrat a Palafolls , 08389
REF_AC-0212

El nostre compromís: Educar en la conservació de la natura, contribuint a l'increment qualitatiu i quantitatiu de la consciència ambiental i motivant actituds sostenibles entre els alumnes. Apostem per una educació ambiental, que orienti les activitats envers l'educació de futurs ciutadans responsables.

Educació primària:

Exploració del món animal: Recorregut per les nostres instal∙lacions analitzant l'anatomia i el comportament de les nostres espècies d'aus i de mamífers.

Especial dofins: Una trobada al delfinari per treballar de prop l'anatomia i les principals característiques d'aquests afectuosos mamífers.

L'aventura de l'evolució: Recreació del viatge de Charles Darwin a bord de l'HMS Beagle, repassant la teoria de l'evolució a través d'aquesta fantàstica aventura.

Visita lliure: Visita lliure de les nostres instal∙lacions, per conèixer les nostres espècies d'aus i de mamífers, així com la seva particular adaptació al nostre parc

Realitzen l'activitat

Marineland
Si vols viure una experiència inoblidable vine a conèixer a la nostra família de dofins i gaudeix de les exhibicions que realitzem cada dia, en les quals aprendràs moltes coses i sens dubte sortiràs contagiat de l’afecte i respecte que els seus cuidadors demostren en tot moment cap a aquests enigmàtics animals!!!
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat