Tornar
Cultures del món Vallès Oriental, Vallgorguina
Masia El Cabirol , 08471
REF_AC-1027

Cicles. Infantil i primària.

Època. Durant tot l'any.

Aquesta activitat intenta ser UNA porta d'entrada a conèixer algunes de les cultures del món en el que vivim. És impossible arribar a conèixer una mica de cadascuna de les cultures existents al planeta, doncs en són moltes, i és per això que en aquesta activitat ens centrarem en algunes d'elles i treballarem i coneixerem ínfimes parts del que poden arribar a contenir cadascuna d'elles.

Ho treballarem a través de jocs (farem jocs tradicionals de diverses cultures del món), de danses i balls (ballarem a ritmes ben diferents les tradicionals danses de cada lloc escollit) i a través del menjar.

A través d'aquest petit viatge per algunes de les cultures del planeta, aprendrem també a respectar valors bàsics com el respecte a totes elles i el bé que ens fa com a humanitat tenir tanta diversitat i riquesa cultural.

Descripció de les activitats

  • Tallers de danses i balls.
  • Tallers de cuina.
  • Activitats amb jocs tradicionals.
  • Breu debat sobre les cultures del món treballades.

La nostra intenció, doncs, és la que a partir d'una dinàmica com aquesta els alumnes es plantegin coses, pensin, es preguntin... en definitiva que siguin crítics amb el seu entorn, amb ells mateixos, amb la societat i que agafin energia i forces per plantejar-se i conèixer noves coses.

IMPORTANT: Cal decidir quines cultures i de quines regions volem conèixer, i això es pot decidir des de l'escola com des del nostre equip pedagògic.

Realitzen l'activitat

El Cabirol
Sortides d’escoles, festes i celebracions en mig de la natura amb instal·lacions i equipaments per sentir-se, a la natura, com a casa.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat