Tornar
El bosc dels sentits Vallès Oriental, Vallgorguina
Masia El Cabirol , 08471
REF_AC-1028

Cicles. Infantil i cicle inicial de primària

Època: Tot l'any. Recomanable els mesos de tardor (setembre, octubre i novembre)

Aquesta proposta va encarada als més menuts de l'escola, i pretén ser una sortida on coneguin un entorn diferent i puguin conèixer també una mica més el seu cos a través de la utilització dels 5 sentits en aquest nou entorn desconegut.

És una experiència de sensacions noves i la descoberta d'un nou món per part de molts dels assistents, cosa que ens serveix molt per introduir jocs i personatges en l'activitat els quals la dinamitzaran.

Utilitzant la riquesa que ens ofereix el Parc Natural, ens endinsarem en els seus boscos per tal de descobrir-ne tot el que amaguen a través dels sons i sorolls, del que veiem, del que toquem, de les olors que desprenen plantes i demés elements o del propi gust que alguns dels fruits que trobem ens poden fer sentir.

Activitats

Aquesta activitat inclou una gimcana de jocs per estimular els sentits dels assistents. Si l'activitat es realitza durant una estació o una altre, es poden veure modificades algunes proves.

  • Jocs per estimular el sentits.
  • Gimcana de proves al Bosc.
  • Visita i activitats a l'hort.
  • Taller amb elements del bosc.
  • Taller de les bossetes d'olor.

Realitzen l'activitat

El Cabirol
Sortides d’escoles, festes i celebracions en mig de la natura amb instal·lacions i equipaments per sentir-se, a la natura, com a casa.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat