977 666 433
Tornar
Reciclatge Vallès Oriental, Vallgorguina
Masia El Cabirol , 8471
AC-1032

Edat adequada: Cicle inicial, mitjà i superior.

Època de l'any adequada: Durant tot l'any.

Es tracta d'una activitat d'aquelles que tampoc poc faltar. Si alguna cosa tenim clara avui en dia és que el nostre planeta està patint les conseqüències de l'acció indiscriminada de la humanitat. El tema del reciclatge ha anat prenent força en les nostres vides, a base d'agafar consciència i de que s'ha invertit en aquest àmbit tan imprescindible per poder reutilitzar, tractar i treure profit de les nostres pròpies deixalles.

Aquesta activitat intenta socialitzar aquesta pràctica als nens i nenes ja des de ben petits, ja que segurament a casa seu ja ho aprenen, aquí reafirmarem coneixements, pràctiques correctes i funcionaments; com no podia ser d'una altra manera amb jocs i divertint-nos.

El Parc Natural és un espai verd que s'ha de protegir i alhora hem de saber quines pràctiques com la del reciclatge ajuden de manera indirecte a la preservació d'espais com el que aquí gaudim.

La nostra proposta en aquest cas és la de unir coneixements, pràctica i diversió entorn el món del reciclatge. Tallers, jocs i un gran concurs a mode de trivial gegant seran les eines bàsiques que emprarem.

Descripció de les activitats

- Joc del reciclatge: que ens servirà per crear grups i començar a prendre contacte amb el tema a tractar.

- Tallers: cada grup treballarà amb el grup de reciclatge que li hagi tocat i elaborar un objecte a partir de material reciclat.

  • Vidre: Pot de vidre amb espelma.
  • Orgànic: Kiwi amb xocolata i tap de suro.
  • Paper: Marc de fotos
  • Envasos: Moneder amb Tetrabrik
  • Rebuig: CD rellotge.

- Concurs: Un concurs on els grups "contenidors", han de lluitar per aconseguir la màxima puntuació.

- Joc de rol amb personatges.

- Joc de reciclar.

- Debat final: per què em reciclar?

Realitzen l'activitat

El Cabirol
Sortides d’escoles, festes i celebracions en mig de la natura amb instal·lacions i equipaments per sentir-se, a la natura, com a casa.
Veure la instal·lació
Demana informació sobre aquesta activitat