Tornar
Sant Jordi Vallès Oriental, Vallgorguina
Masia El Cabirol , 08471
REF_AC-1033

Època de l'any adequada: Per les dates properes a la diada i/o pels mesos de primavera (març, abril i maig).

Cicles. EINF - EPRI

Al mateix nivell de no deixar perdre tradicions com la de la festa de la castanyada o del Carnestoltes us presentem ara aquesta activitat, en la qual volem reviure durant un dia la història de la llegenda de Sant Jordi. La nostra voluntat és la transmetre als nens i nenes el sentiment d'aquesta celebració i alhora explicar la mitologia que l'envolta. Tot això, sense deixar de jugar i divertir-se, amb activitats i tallers.

El personatge del cavaller de Sant Jordi serà el dinamitzador de l'eix temàtic de l'activitat i explicarà la història, introduirà el grup en el context i dinamitzarà gran part de la jornada.

Us plantegem una jornada que inclou una gimcana de proves dinàmiques i tallers.

Repartiment de les proves per cicles:

Cicle Infantil: Llegenda, taller del punt de llibre, taller de la Rosa, Circuit d'habilitats, punteria, cursa de sacs i relleus.

Cicle Inicial: Llegenda, taller del punt de llibre, punteria, relleus, tir amb arc, cursa de sacs, lluita de cavallers i xoc de cavalls

Realitzen l'activitat

El Cabirol
Sortides d’escoles, festes i celebracions en mig de la natura amb instal·lacions i equipaments per sentir-se, a la natura, com a casa.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat