Tornar
Gimcana al Mogent amb inflables Vallès Oriental, Llinars del Vallès
Ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni , 8450
AC-0506

GIMCANA AMB INFLABLES

Època adequada: Tot l’any
Cicles: EINF - EPRI

Presentació de l'activitat

Aquesta sortida està pensada per aquells grups que volen venir a fer tot un seguit de jocs a les nostres instal·lacions i passar un dia divertit i ple d’emoció. En aquesta Gimcana adaptada a nens i nenes de Cicle Infantil us presentem un recull d’activitats que pensem aptes per a aquestes edats i que amb la nostra experiència podem dir que faran que tots els nens i nenes gaudeixin en cadascuna d’elles.

Pensem i volem fer activitats - proves en el que els més petits puguin participar activament i no ser només espectadors mentre el monitor/a els fa la prova o taller.

Activitats

Les activitats que us proposem són, doncs, similars a les dels Cicles de Primària però amb variacions perquè els de Cicles Infantil puguin realitzar-les sense problemes:

Caracterització:

Durant la jornada ens pintarem les cares per tal gaudir d’un nou aspecte durant tota la sortida de la Gimcana.

Paracaigudes:

Amb aquest instrument es poden fer multitud de jocs en els quals intervenen elements en moviment. També jugarem amb els colors que el formen i amb les formes que pot adoptar.

Relleus:

Tota gimcana ha de tenir una prova de relleus on es practiqui la velocitat i coordinació de cada participant. Aquesta prova estarà present i consistirà en relleus utilitzant diversos elements.

Punteria:

Una altra prova característica de tota gimcana, on es practica la punteria de cada nen/a. Jugar a encertar pilotes en forats, a tombar piles... Una bona prova per mesurar aquesta habilitat.

Atrapa - cues:

Aquest és un joc inspirat en el típic “pilla – pilla”, però amb l’element incorporat de les cues. Un joc de corre amunt i avall vigilant no ser atrapat i intentant atrapar tantes cues com sigui possible.

Circuit de psicomotricitat:

Prova que consisteix en un circuit complert d’habilitat on cada participant practicarà les seves habilitats psicomotrius. Una prova ideal pels més petits ja que combina moltes accions i elements.

Zona d’Inflables:

Espai on riurem saltant i jugant en aquests divertits instruments.

Guerra de farina:

Activitat inspirada en el clàssic joc de la bandera on dos equipes defensen les seves posicions i han de conquerir la posició rival fins a robar la bandera. En aquest cas, adaptada als més petits i que bàsicament consistirà en jugar amb la farina i quedar ben blancs mentre juguem.

Activitats per Cicle inicial i mitjà

Les activitats que us proposem són:

  • Caracterització
  • Paracaigudes
  • Relleus (igual que per EINF però incorporant el Sky-5)
  • Punteria (igual que per EINF però incorporant Basquet Frisbee)
  • Inflables
  • Guerra de farina
  • Slack-line (equilibris en cinta plana)
  • El Cambrer
  • Acrosport
  • Tir amb arc (només Cicle Mitjà)

Realitzen l'activitat

Mogent
Casa de colònies que forma part d'un conjunt d'edificis que els germans Maristes tenen a les afores de Llinars. Està envoltat d'espais naturals i la finca disposa de diverses pistes esportives i piscina.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Demana informació sobre aquesta activitat