Tornar
Gimcana Olímpica, salut i esport Vallès Oriental, Llinars del vallès
Ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni , 08450
REF_AC-1124

Voleu créixer més sans, més forts i més alegres? Us agradaria saber què cal fer per aconseguir-ho? Us convidem a passar amb nosaltres un matí d’allò més actiu per descobrir-ho!  


A través d’una gimcana olímpica aprendreu com és d’important l’esport i l’activitat física per a tenir una bona salut i créixer millor. Crearem grups per fer les diverses proves de la gimcana i anirem rotant per diferents espais per poder realitzar-les totes.  


Començarem per conèixer quin és el nostre estat actual de salut... Mengem prou bé? Mirem massa la televisió? Fem algun tipus d’activitat física? De ben segur que a alguns ens sorprendran els resultats!   
A través de proves de força, coordinació i agilitat, sabrem una miqueta més de nosaltres i dels nostres hàbits i aprendrem tot allò que cal fer per no quedar-nos enrere. Guanyarem fitxes d’energia o en perdrem? Anirem endavant o endarrere? Juguem plegats per poder avançar!  


Però això no és tot... A mida que avancem veiem que això de l’activitat física és força divertit, oi? Què podem fer integrar-ho en el nostre dia a dia? Potser podem practicar algun esport que ens agradi? A través d’unes proves ben divertides coneixerem alguns esports olímpics que ens permetran treure l’atleta que portem dins. La medalla olímpica ens espera!   

Objectius:  

  • Adquirir hàbits saludables.
  • Fomentar la descoberta del plaer per l’activitat física i l’esport.
  • Millorar la coordinació i l’agilitat corporal.
  • Desenvolupar valors personals com la companyonia, la solidaritat i el treball en equip. · Potenciar noves habilitats i destreses que promoguin el desenvolupament integral dels nens i nenes.
  • Aprendre diversos conceptes i valors emprant el joc com a eina metodològica.

Nivell: Primària

Realitzen l'activitat

Mogent
Casa de colònies que forma part d'un conjunt d'edificis que els germans Maristes tenen a les afores de Llinars. Està envoltat d'espais naturals i la finca disposa de diverses pistes esportives i piscina.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat