Tornar
Aventura al Mogent Vallès Oriental, Llinars del Vallès
ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni , 08450
REF_AC-0412

AVENTURA AL MOGENT

 

Aquesta activitat d’Aventura és una de les activitats més dinàmiques i més atrevides del ventall que oferim a la nostra casa. Aquesta consisteix en diverses proves físiques on els assistents gaudiran i experimentaran emocions ben vibrants. 

 

L’adrenalina serà present en la majoria de les proves, que segons l’edat dels assistents seran adaptades a les seves característiques, que es realitzaran al voltant de la casa. El  fet de trobar-nos envoltats de boscos fan que l’entorn sigui ideal per aquest tipus d’activitat. 

 

Es combinaran proves de treball en grup amb proves de destresa i habilitats individuals, però mai en un clima de competició sinó de diversió i entreteniment.

 

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS


 •  Rocòdrom: 

 Pràctica de l’escalada al rocòdrom de la casa de colònies de Mogent, on disposem de diverses vies amb diversos graus de dificultat.

 • La Tirolina:

Consisteix en un cable d’acer instal·lat a una alçada i una distància determinada on els nens amb unes politges dobles i unes cintes, es llençaran de una punta a l’altre.

 • Tir amb arc: 

El tir amb arc és un esport que consisteix en el llançament de fletxes amb un arc per encertar una diana situada a diferents distàncies.

 

 •  Pont de mico: 

El pont de mico es un sistema d’encolatge entre dos o més punts mitjançant cordes per poder travessar d’una banda a un altre sense que hi hagi contacte amb el terra. En el nostre cas, el participant travessarà uns desnivells entre arbres subjectat a aquestes cordes.

 

 • Trempa la caixa: 

Amb un sistema d’ancoratge i assegurant als nens/es, hauran d’apilar el màxim de caixes de refrescos tot pujant fins a una certa altura. El participant puja cada vegada més amunt depenent de la seva habilitat per no caure.

 

 •  “Slak line”: 

Consisteix en una cinta plana situada, primerament, a una distància petita del terra per poder avançar i fer equilibris per sobre d‘ella.

 

 •  Cursa d’orientació: 

Al boscos hi hauran 5 fites col·locades i en un temps marcat han de localitzar-les amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola (per grups).

 

 •  Lluita de Gladiadors: 

D’alt una superfície inestable i estreta lluiten amb l’adversari per tal de fer-lo caure, tot això amb l’ajuda d’unes estores que els serveixen de eina de combat. Cal fer caure el company de l’estructura perquè caigui als matalassos i així ser el Gladiador vencedor.

 

 •  Guerra de farina: 

Activitat inspirada en el clàssic joc de la bandera on dos equips defensen les seves posicions i han de conquerir la posició rival fins a robar la bandera, carregats de boles de farina per tocar i eliminar els adversaris.

 

 

 

REPARTIMENT DE LES PROVES PER CICLES


 • Cicle mitjà:

Rocòdrom, Guerra de farina, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line, joc Orientació.

 • Cicle Superior:

Pont de Mico, rocòdrom, Cursa d’Orientació, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

 •  ESO:

Trempa La Caixa, rocòdrom, Cursa d’Orientació, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

 

 

 

Època adequada:  Tot l’any

 

Cicles:  CM - CS - ESO


Realitzen l'activitat

Mogent
Casa de colònies que forma part d'un conjunt d'edificis que els germans Maristes tenen a les afores de Llinars. Està envoltat d'espais naturals i la finca disposa de diverses pistes esportives i piscina.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat