Tornar
Visita Lliure al Poble Espanyol Barcelonès, Barcelona
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 , 08038
REF_AC-5004

Gaudiu del Poble al vostre ritme: passejant pels carrers i places, veient els artesans treballar en directe, el museu d’art […]

Vosaltres poseu la imaginació, nosaltres posem l'espai. El Poble Espanyol és un recinte sense trànsit on poder descobrir què amaga l'arquitectura popular de les diferents zones d'Espanya, visitar artesans treballant en directe, entrar a l'encisador Monestir de Sant Miquel, jugar a les places i passejar pels carrers sense perill. Un espai prou petit per ser un poble i prou gran com per perdre-s'hi. Veniu, feu el vostre itinerari a mida, activitat que porteu preparada, o completeu algun projecte i gaudiu tanta estona com vulgueu!

 

Objectius curriculars

El nostre primer i únic objectiu amb aquesta visita és oferir-vos les condicions adients perquè pugueu adaptar la vostra planificació a les necessitats curriculars, tot gaudint d’un espai amb moltes possibilitats (estructura de poble, arquitectura, artesania, art contemporani...) i segur.

 

Competències bàsiques

Les competències bàsiques les podeu establir vosaltres en funció del que feu al recinte. No obstant això, n’hi ha dues que són inherents a aquesta activitat:

1. Coneixement i la interacció amb el món físic.
2. Aprendre a aprendre.
3. Lliure

 

Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure.

 

Realitzen l'activitat

Poble Espanyol
Recorre les nostres places i carrers per fer una passejada per Espanya sense moure't de Barcelona.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat