Tornar
Jocs olímpics al Mogent Vallès Oriental, Llinars del Vallès
ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni , 08450
REF_AC-0537

JOCS OLÍMPICS AL MOGENT

 

Presentació de l’activitat


Heu sentit a parlar de les olimpíades? Sabeu què són? Us agradaria participar en els Jocs Olímpics Rurals més famosos de la comarca? Busqueu una gimcana amb moltes proves per no parar de jugar? 

 

Doncs aquí us presentem el que busqueu, l’activitat de jocs olímpics es basa en adaptar les típiques proves de les olimpíades a l’entorn natural de la casa de colònies de Mogent, i en format gimcana de proves.

 

Una activitat ideal per fer una sortida a una ambient natural com el que envolta la nostra casa de colònies i poder passar tota una jornada dedicada a fer esport i exercici físic d’una forma poc convencional.

 

Aquí us em adaptat els clàssics Jocs Olímpics a la nostra manera d’entendre, una mica més rural. I amb aquest toc rural i els camps i boscos que tenim al nostre entorn fan l’escenari ideal per a aquest esdeveniment, on comptarem també amb la presència d’un atleta (personatge) especialista en aquests jocs olímpics tan peculiars.

 

Us presentem una gimcana de proves plena de diversió i entreteniment i on no trobareu gens de temps per avorrir-vos.

 

 

Descripció de les activitats 


 • Relleus: Els tradicionals relleus atlètics, però adaptats a les nostres particulars olimpíades.
 • Punteria amb aros: Una prova d’habilitat i encert on haurem de concentrar-nos a encertar els cercles en unes estaques.
 • Diana gegant: Una Gran diana on fer punteria el més al mig possible des de diverses posicions i distàncies. 
 • Jevalina rural: La clàssica prova del atletisme olímpic amb una altra mena de javelines.
 • Sumocul: Prova d’habilitat basada en un ring de sumo clàssic però amb mètodes de combat diferents als tradicionals del Japó.
 • Futbol xinès: Adaptació de l’esport de masses de mig món a una manera una mica més peculiar.
 • Bàsquet Frisby: Una moderna adaptació d’un esport tan clàssic com el bàsquet. Canvien les cistelles, canvien les pilotes i a jugar.
 • Cursa de sacs: Cursa de sacs per equips, amb sacs gegants on ens em de coordinar per avançar , saltant tots alhora.
 • Volei gegant: Variació adaptada al món rural on la pilota típica del voleï creix desmesuradament de mida . 
 • Hoquei rural: Variació adaptada de l’esport de l’hoquei herba, en un camp molt diferent i amb variació dels estris de joc.
 • Esquí 5’s: Amb uns esquís amb 5 places, cal coordinar l’equip per avançar el més ràpid possible i completar el circuit.
 • Tir amb arc: El tir amb arc és un esport que consisteix en el llançament de fletxes amb un arc per encertar una diana situada a diferents distàncies.

 

Repartiment de les proves per cicles

 • Cicle Inicial:  Relleus, punteria amb aros, diana gegant, javelina rural, sumocul, futbol xinès, bàsquet frisby i cursa de sacs.
 • Cicle Mitjà i Superior: Tir amb arc, hoquei rural, volei gegant, lluita rural, bàsquet frisby, futbol xinès, sumocul, punteria amb aros, relleus, cursa de sacs i esquí 5’s.

 

Si el grup és molt gran es pot fer una gimcana per grups d’edat i incorporar més varietat de proves.

 

Època adequada:  Tot l’any

Cicles:  CI - CM - MS


Realitzen l'activitat

Mogent
Casa de colònies que forma part d'un conjunt d'edificis que els germans Maristes tenen a les afores de Llinars. Està envoltat d'espais naturals i la finca disposa de diverses pistes esportives i piscina.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat