Tornar
Taller de Prehistòria Vallès Oriental, Llinars del Vallès
Masia del Castell Vell, s/n , 08450
REF_AC-0630

TALLER DE PREHISTÒRIA

Edat adequada: Cicle inicial, mitjà i superior.

Època de l'any adequada: Durant tot l'any.

Presentació de l'activitat:

És un tema que en encanta i apassiona. És per això que vam decidir muntar aquesta activitat i construir un poblat prehistòric als terrenys de la casa de colònies. Allà hi tenim recreada com era l'organització d'un poble en aquella època i com s'espavilaven per sobreviure, menjar, caçar...

A partir d'aquí us plantegem una activitat on podreu veure com funcionaven els nostres avantpassats, i alhora podreu intentar reproduir el que ells feien. Aprendrem com vivien i per una estona ens posarem a la seva pell intentant reproduir el que ells feien i com l'organitzàvem.

També farem jocs dinàmics que emularan accions tan normals pels nostres antecessors com era la caça, la recol·lecta de fruits i menjar o la construcció d'estris i vivendes.

L'entorn natural, i les visites guiades al poblat i al Museu on trobem troballes de l'època complementen l'escenari ideal per aquesta activitat.

Descripció de les activitats:

-Visita guiada a un poblat prehistòric.

-Visita guiada al Museu de Can Bordoi.

-Visita a la cova del castell Vell i passi de diapositives.

-Taller de creació de pintures rupestres.

-Construcció del nostre propi poblat.

Nota:Tots els cicles fan les mateixes activitats. Excepte en el cas de que haguem d'adaptar l'activitat a Cicle infantil o ESO.

Realitzen l'activitat

Castell Vell
El Castell Vell és una casa de colònies que sorgeix de la reforma d'una masia del segle XV, envoltada per les ruïnes d'un castell medieval del segle XI, situat al cim d'un dels turons del Parc Natural del Montnegre-Corredor.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat