Tornar
El bosc dels sentits Vallès Oriental, Llinars del Vallès
ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni , 08450
REF_AC-0760

EL BOSC DELS SENTITS

Temàtica :

"El Bosc dels Sentits"

Horaris:

De 10h a 14h.

Edat adequada:

Cicle infantil i cicle inicial.

Època de l'any adequada:

Durant tot l'any. ((Recomanable pels mesos de tardor (setembre, octubre i novembre)).

Nº màxim del grup:

Màxim 100 nens/es.

Presentació de l'activitat:

Aquesta proposta va encarada als més menuts de l'escola, i pretén ser una sortida on coneguin un entorn diferent (no estan molt acostumats a sortir encara) i puguin conèixer també una mica més el seu cos a través de la utilització dels 5 sentits en aquest nou entorn desconegut.

És una experiència de sensacions noves i la descoberta d'un nou món per part de molts dels assistents, cosa que ens serveix molt per introduir jocs i personatges en l'activitat els quals la dinamitzaran.

Utilitzant la riquesa que ens ofereix l'entorn natural, ens endinsarem en els seus boscos per tal de descobrir-ne tot el que amaguen a través dels sons i sorolls, del que veiem, del que toquem, de les olors que desprenen plantes i demés elements o del propi gust que alguns dels fruits que trobem ens poden fer sentir.

Descobrirem i coneixerem plantes, animals, arbres... tot això guiat pel personatge de l'activitat i els follets de Mogent, personatges centrals de l'eix d'animació.

Una activitat ideal per grups escolars que estiguin treballant els 5 sentits a classe o que pretenguin fer-ho.

Descripció de les activitats:

Aquesta activitat inclou una gimcana de jocs per estimular els sentits dels assistents. Si l'activitat es realitza durant una estació o una altre, es poden veure modificades algunes proves.

-Jocs per estimular el sentits.

-Gimcana de proves al Bosc.

-Visita i activitats a l'hort.

-Taller amb elements del bosc.

-Taller de les bossetes d'olor.

Realitzen l'activitat

Mogent
Casa de colònies que forma part d'un conjunt d'edificis que els germans Maristes tenen a les afores de Llinars. Està envoltat d'espais naturals i la finca disposa de diverses pistes esportives i piscina.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat