Tornar
El bosc dels sentits Barcelonès, Collserola
Àrea de lleure , 08450
REF_AC-0121

EL BOSC DELS SENTITS

Sortida per a grups escolars

Recorregut de natura on, mitjançant jocs, contes i activitats, els infants descobreixen pas a pas els canvis que tenen lloc a les plantes i animals durant la tardor i/o primavera.

Nivell: Ed. Infantil i Cicle Inicial de primària

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: A l´hora de dinar

Durada: 3 hores aprox.

Cal portar: Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric (segons l´e'poca de l´any) i gorra, calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Descripció de l´activitat:

Activitat dirigida als més petits de l'escola on descobriran els secrets del bosc mediterrani a traves de l'experimentació directe amb els seus sentits. A traves de jocs i dinàmiques olorarem, escoltarem, observarem i tocarem per entendre característiques del bosc. La millor manera d'aprendre.

També es pot realitzar al Montseny i a Sant Llorenç del Munt.

Objectius pedagògics

  • Propiciar de manera directe el contacte de l'infant amb el medi natural.
  • Conèixer amb profunditat els trets més característics del medi en el qual treballem.
  • Sensibilitzar a l'infant en valors ecològics.

Punt de trobada amb l'escola: Àrea de lleure de Can Coll

Si sortiu de Barcelona, agafeu la ronda de Dalt, deixeu-la a la sortida 4 (velòdrom d'Horta i continueu en direcció Cerdanyola. Al cap d'uns 9.5 km trobareu senyalitzacions de l'Àrea de Lleure de Can Coll.

Tant si veniu de Barcelona, com del Vallès per l'A18, heu d'agafar la sortida de Cerdanyola/Ripollet i continuar en aquesta direcció passant per la ronda de Cerdanyola i continuant per l'avinguda Primavera, fins la carretera Cerdanyola a Barcelona. En aquesta carretera a 1.5 km trobareu Can Coll.

 

Realitzen l'activitat

Can Coll
Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat