Tornar
Gimcana de màgia Barcelonès, Collserola
Àrea de lleura , 08450
REF_AC-0350

GIMCANA DE MÀGIA

Lloc on es realitza l´activitat: CAN COLL - Collserola

Descripció activitat:

Qui no ha somiat mai en ser mag?

Si vols iniciar-te dins del magnífic món dels mags, aprendre trucs de màgia, com fer servir una escombra, fer un telèfon màgic, i com fer pocions, vine i gaudeix del joc i la fantasia d'aquest món amb nosaltres.

Punt de trobada amb l´escola: Àrea de lleure de Can Coll

Si sortiu de Barcelona, agafeu la ronda de Dalt, deixeu-la a la sortida 4 (velòdrom d'Horta i continueu en direcció Cerdanyola. Al cap d'uns 9.5 km trobareu senyalitzacions de l'Àrea de Lleure de Can Coll.

Tant si veniu de Barcelona, com del Vallès per l'A18, heu d'agafar la sortida de Cerdanyola/Ripollet i continuar en aquesta direcció passant per la ronda de Cerdanyola i continuant per l'avinguda Primavera, fins la carretera Cerdanyola a Barcelona. En aquesta carretera a 1.5 km trobareu Can Coll

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: 13:30h. aprox. (fins l´hora de dinar)

Cal portar: Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Anotacions.

L´activitat s´adapta a les edats dels nens.

Realitzen l'activitat

Can Coll
Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat