Tornar
Gimcana: El joc dels contes Barcelonès, Collserola
Àrea de lleure , 08450
REF_AC-0490

EL JOC DELS CONTES

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: 13:30 h. (aprox. fins l´hora de dinar)

Cal portar:

Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Descripció de l´activitat:

A tots ens han explicat alguna vegada un conte popular. Per un dia vine a convertir-te en algun dels seus personatges i a formar part d'alguns d'ells, a fer jocs i dinàmiques engrescadores i fins i tot a crear algun de nou!

Guiats pels monitors, aprendrem alguns dels diferents contes mentre ens ho passem d'allò més bé.

Punt de trobada amb l'escola: Àrea de lleure de Can Coll

Si sortiu de Barcelona, agafeu la ronda de Dalt, deixeu-la a la sortida 4( velòdrom d'Horta i continueu en direcció Cerdanyola. Al cap d'uns 9.5 km trobareu senyalitzacions de l'Àrea de Lleure de Can Coll. Tant si veniu de Barcelona, com del Vallès per l'A18, heu d'agafar la sortida de Cerdanyola/Ripollet i continuar en aquesta direcció passant per la ronda de Cerdanyola i continuant per l'avinguda Primavera, fins la carretera Cerdanyola a Barcelona. En aquesta carretera a 1.5 km trobareu Can Coll.

Realitzen l'activitat

Can Coll
Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat