Tornar
Gimcana: La màquina del temps Barcelonès, Collserola
Àrea de lleure , 08450
REF_AC-0540

LA MÀQUINA DEL TEMPS

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: 13:30 h. (aprox. fins l´hora de dinar)

Cal portar:

Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Descripció de l´activitat:

La Gimcana de la màquina del temps ens transportarà per tots els moments històrics de la humanitat! De la prehistòria al futur passant pels medievals i els romans... Amb proves d'habilitat i esportives posarem a prova l'ingeni dels participants.

Punt de trobada amb l'escola: Àrea de lleure de Can Coll

Si sortiu de Barcelona, agafeu la ronda de Dalt, deixeu-la a la sortida 4( velòdrom d'Horta i continueu en direcció Cerdanyola. Al cap d'uns 9.5 km trobareu senyalitzacions de l'Àrea de Lleure de Can Coll.

Tant si veniu de Barcelona, com del Vallès per l'A18, heu d'agafar la sortida de Cerdanyola/Ripollet i continuar en aquesta direcció passant per la ronda de Cerdanyola i continuant per l'avinguda Primavera, fins la carretera Cerdanyola a Barcelona. En aquesta carretera a 1.5 km trobareu Can Coll.

Realitzen l'activitat

Can Coll
Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat