Tornar
Gimcana: Els colors de l'arc de Sant Martí Barcelonès, Collserola
Àrea de lleure , 08450
REF_AC-0541

ELS COLORS DE L'ARC DE SANT MARTÍ

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: 13:30 h. (aprox. fins l´hora de dinar)

Cal portar: Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Descripció de l´activitat:

Els colors ens alegren la vida, ens fan canviar l'humor i els evoquen records. Amb un seguit de jocs aprendrem característiques d'alguns d'aquests, aprendrem a diferenciar-los per les seves qualitats i ens divertirem d'allò més.

Cicles EI - CI

Objectius pedagògics

1. Potenciar el contacte amb el medi natural.

2. Treballar el concepte de colors freds i calents mitjançant els jocs.

3. Potenciar el treball en equip en el grup.

Punt de trobada amb l'escola: Àrea de lleure de Can Coll

Si sortiu de Barcelona, agafeu la ronda de Dalt, deixeu-la a la sortida 4 (velòdrom d'Horta i continueu en direcció Cerdanyola. Al cap d'uns 9.5 km trobareu senyalitzacions de l'Àrea de Lleure de Can Coll.

Tant si veniu de Barcelona, com del Vallès per l'A18, heu d'agafar la sortida de Cerdanyola/Ripollet i continuar en aquesta direcció passant per la ronda de Cerdanyola i continuant per l'avinguda Primavera, fins la carretera Cerdanyola a Barcelona. En aquesta carretera a 1.5 km trobareu Can Coll.

Realitzen l'activitat

Can Coll
Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat