Tornar
Reptes a Can Coll Barcelonès, Collserola
Àrea de lleure , 08450
REF_AC-0489

REPTES A CAN COLL

Lloc on es realitza l´activitat: Can coll Collserola

Descripció activitat:

Mitjançant un material i unes normes d'us dels mateixos, els participants hauran d'aconseguir superar uns reptes col·lectius.

Posarem a prova el treball en equip, el lideratge, la compenetració, la capacitat de concentració i l'habilitat mitjançant jocs dinàmics i engrescadors.

Objectius pedagògics

1. Propiciar de manera directe el contacte de l'infant amb el medi.

2. Participar activament del treball en grup.

3. Aprendre a cooperar amb el company/a.

Punt de trobada amb l'escola: Àrea de lleure de Can Coll

Si sortiu de Barcelona, agafeu la ronda de Dalt, deixeu-la a la sortida 4 (velòdrom d'Horta i continueu en direcció Cerdanyola. Al cap d'uns 9.5 km trobareu senyalitzacions de l'Àrea de Lleure de Can Coll.

Tant si veniu de Barcelona, com del Vallès per l'A18, heu d'agafar la sortida de Cerdanyola/Ripollet i continuar en aquesta direcció passant per la ronda de Cerdanyola i continuant per l'avinguda Primavera, fins la carretera Cerdanyola a Barcelona. En aquesta carretera a 1.5 km trobareu Can Coll.

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: 13:30h.

Cal portar: Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Anotacions.

- L´activitat s´adapta a les edats dels nens.

Realitzen l'activitat

Can Coll
Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat