Tornar
Bosses d’olor Baix Llobregat, TORRELLES DE LLOBREGAT
TORRELLES DE LLOBREGAT , 08629
REF_AC-0625

QUE FAREM?

Descoberta de l’entorn i taller: Farem uns excursió pel bosc on torbarem diferents proves que ens han deixat preparades els animals que hi viuen, descobrirem de que viuen els animals durant l'hivern; recollire aliments, fulles dels arbres de fulla caduca, branques per fer caus, ens camuflarem i trobarem un lloc ideal per passar-hi l’hivern. Tot fent una excursió pel bosc veurem com alguns dels arbres comencen a brotar les seves fulles i com molts dels arbres i arbustos conserven la seva fulla tot l'any. Aprendrem a reconèixer les plantes aromàtiques que omplen el nostre sotabosc; romaní, farigola, fonoll... Recollirem algunes d'aquestes plantes i farem una bosseta d'olor per dur-la cap a casa i recordar l’excursió.


COM ENS ORGANITZAREM?


Farem grups, a ser possible barrejant els cursos i les classes doncs creiem que és enriquidor que els grups siguin barrejats i que els infants s’ajudin entre ells.


QUE NECESSITEM SABER?


Ens sembla interessant que els infants duguin cantimplora o ampolleta d’aigua amb el nom doncs durant el dia ens és més fàcil perquè tots beguin a l’hora i evitar que hagin de compartir gots. Si algun infant té alguna al·lèrgia ambiental o de contacte agrairiem que ens n’informèssiu amb antel·lació per si hem de modificar l’activitat.

Nivell: Educació infantil i primària

Realitzen l'activitat

Can Mas
Can Mas és una casa situada al Massís del Garraf, al costat mateix de Torrelles de Llobregat. Els primers vestigis de la casa daten del segle XV peró no fou fins l´any 1850 que la casa s´amplià i comença a tenir importància. Envoltada de vegetació de tota mena, Can Mas ens oferix la possibilitat de treure el cap per uns moments, a un món que avui en dia sembla més propi d´un somni.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat