Tornar
CARNESTOLTES A CAN MAS Baix Llobregat, TORRELLES DE LLOBREGAT
TORRELLES DE LLOBREGAT , 08629
REF_AC-1154

Després d’esmorzar, el rei carnestoltes rebrà als infants amb música des del balcó de Can Mas. Un cop hagi fet el seu pregó de benvinguda, donarà vàries ordres, per tal d’aconseguir els elements necessaris per confeccionar la disfressa. Es faran grups, cada un d’ells agafarà el paper del color del seu grup. En aquest paper estaran indicats les proves, l’ordre i el lloc de la casa on es faran. “Els homes i dones del bosc” uns essers que habitaven als boscos de Can Mas, recol·lectaven, caçaven i vivien del que la natura els proporcionava però no només feien això! També sabien com passar-vos d’allò més bé!

La gimcana consistirà en un conjunt de proves i jocs, a partir de les quals crearem la disfressa.

  • 2 proves amb jocs esbojarrats
  •  Crea el teu barret: amb diferents materials crearan un barret que podran adornar amb fulles i branques del
    bosc
  • Construcció d’un arc: amb material que ens proporciona el bosc, construirem un arc i una fletxa per a cada
    infant.
  • Pintar-se la cara i crear complements


Al finalitzar totes les proves, cada grup mostrarà al rei la seva disfressa, si tots els grups ho fan bé i passen les proves, acabarem amb un gran ball de carnestoltes, amb música i xerinola.

Nivell: Educació Infantil i Primària

Realitzen l'activitat

Can Mas
Can Mas és una casa situada al Massís del Garraf, al costat mateix de Torrelles de Llobregat. Els primers vestigis de la casa daten del segle XV peró no fou fins l´any 1850 que la casa s´amplià i comença a tenir importància. Envoltada de vegetació de tota mena, Can Mas ens oferix la possibilitat de treure el cap per uns moments, a un món que avui en dia sembla més propi d´un somni.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat