977 666 433
Tornar
Temps d'aventura Vallès Oriental, Llinars del Vallès
Masia del Castell Vell, s/n , 8450
AC-0512

Aquesta activitat d'Aventura és una de les activitats més dinàmiques i més atrevides del ventall que oferim a la nostra casa. Aquesta consisteix en diverses proves físiques on els assistents gaudiran i experimentaran emocions ben vibrants. L'adrenalina serà present en la majoria de les proves, que segons l'edat dels assistents seran adaptades a les seves característiques, que es realitzaran al voltant de la casa. El fet de trobar-nos envoltats de boscos fan que l'entorn del Parc Natural del Montnegre Corredor sigui ideal per aquest tipus d'activitat. Es combinaran proves de treball en grup amb proves de destresa i habilitats individuals, però mai en un clima de competició sinó de diversió, entreteniment i gaudi.

Així doncs, aquesta és una activitat destinada a grups que vulguin passar un dia d'emocions fortes i sobretot de diversió sense preocupació, gaudint tan de les proves com de l'entorn natural en que es desenvolupen.

Descripció de les activitats i repartiment per cicles:

- La Tirolina.

- Tir amb arc.

- Pont de mico.

- Trempa la caixa.

- "Slak line": Consisteix en una cinta plana situada, primerament, a una distància petita del terra per poder avançar i fer equilibris per sobre d'ella.

-Cursa d'orientació.

-Lluita de Gladiadors.

- Guerra de farina.

Repartiment de les proves per cicles:

Cicle Mitjà: Tirolina, Guerra de farina, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

Cicle Superior: Pont de Mico, Cursa d'Orientació, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

ESO: Trempa La Caixa, Cursa d'Orientació, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

*Nota important: NO HI HA CAP PROBLEMA EN FER CANVIS en el repartiment però cal consensuar-los entre les parts. En cas de que es volgués canviar, modificar, afegir proves a qualsevol dels cicles es pot consultar amb el coordinador de l'activitat per veure si el volum del grup, les edats i d'altres factors ho permeten.

Realitzen l'activitat

Castell Vell
El Castell Vell és una casa de colònies que sorgeix de la reforma d'una masia del segle XV, envoltada per les ruïnes d'un castell medieval del segle XI, situat al cim d'un dels turons del Parc Natural del Montnegre-Corredor.
Veure la instal·lació
Demana informació sobre aquesta activitat