Tornar
Vine i riu al circ Vallès Oriental, Gualba
Mas El Pinatar-Camí de Can Busquerons s/n , 08490
REF_AC-0159

VINE I RIU AL CIRC

El taller de circ trasllada al participant a l'apassionant món del circ on, els malabaristes ens ensenyen el seu art. Construirem les nostres pròpies boles de malabars, ens familiaritzarem amb altres malabars com els diàbolos, i plats xinès, jugarem amb la carpa del circ i ens maquillarem de pallassos, personatges fantàstics...

Hora d´arribada: 10:00

Un cop el grup arribi a la casa de colònies, us deixaran un estoneta per esmorzar.

Lloc on es realitza: casa de colònies El Pinatar (Gualba)

Descripció del taller:

El taller consisteix en familiaritzar-se i conèixer el món del circ i treballar la coordinació del participant a més de passar una bona estada.

Crearem les nostres pròpies boles de malabars un cop construïdes els monitors us ensenyarem a fer-les servir. Jugarem amb la carpa del circ ( paracaigudes) a jocs i dinàmiques que fomenten el companyerisme i els jocs en equip. L'alumne també podrà jugar i experimentar amb els colors maquillant-se de pallassos, personatges fabulosos... a més de descobrir altres malabars com els diàbolos, plats xinesos .

Cal portar:

Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric (segons l´època de l´any que es realitzi), gorra, calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Realitzen l'activitat

El Pinatar
T'oferim, en cada estació, tot allò que et farà passar una estada interessant i divertida, tant a la tardor com a l'hivern, l'estiu i la primavera
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat