Millores al Centre d'Apropament a la Natura de Navàs

dijous, 21 novembre de 2019

Granja Natura sabem l'esforç econòmic que de vegades suposa per a les famílies la despesa escolar dels seus fills i és per aquest motiu que hem decidit mantenir els preus de les visites escolars un any més.

Al Centre d'apropament a la Natura de Navàs l'any passat vam millorar les instal·lacions com el cobert per a la pluja, l'edifici de lavabos nous i la zona de jocs. Aquest any us oferim novetats com:

Incloem dins de la visita escolar la instal·lació de les tortugues gegants i el projecte de conservació d'animals autòctons com el de la tortuga mediterrània
També hem renovat l'espai aviari, on acollim noves espècies exòtiques com els lloros y guacamais així com espècies autòctones irrecuperables.
Hem introduït una metodologia més participativa durant la visita on els alumnes es converteixen en autèntics CUIDADORS D'ANIMALS.
Així doncs ja veieu que seguin en la mateixa línia de donar encara més protagonisme al contacte directe amb els animals. I esperem que tingueu ganes de poder-ho comprovar i gaudir d'un increïble dia. No us ho podeu perdre!

Podeu fer les vostres reserves a : https://www.anemdecolonies.com/Centre-d-Apropament-a-la-Natura.html

Millores al Centre d'Apropament a la Natura de Navàs