135 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Hotel Gold River****

Vilaseca- Salou
Posa't en la pell d'un autèntic vaquer de l'època daurada de l'Oest Llunyà i allotja't en el poble de Sullivan per gaudir-hi d'una aventura única amb tot l'estil del Far West.
Més informació

També recomanem

Can Font

Brunyola
94
Can Font és una casa de pagès rehabilitada com alberg-casa de colònies, manté l’antiga estructura pairal i té 5 Ha de bosc propi. La casa té 96 places i permet gaudir d'una estada acollidora, tant per escoles, esplais, famílies, amics i grups de formació.
Més informació

La Rapita

Sant Carles de la Rapita
178
A l'Alberg, paisatge, instal·lacions i els nostres col·laboradors li donaran la confiança, la qualitat i la diversió que espera.
Més informació

Altres cases de colònies

Can Mas

Torrelles de Llobregat
90
Can Mas és una casa situada al Massís del Garraf, al costat mateix de Torrelles de Llobregat. Els primers vestigis de la casa daten del segle XV peró no fou fins l´any 1850 que la casa s´amplià i comença a tenir importància. Envoltada de vegetació de tota mena, Can Mas ens oferix la possibilitat de treure el cap per uns moments, a un món que avui en dia sembla més propi d´un somni.
Més informació

Ruta del Ferro

St. Joan de les Abadesses
84
Alberg rural situat a Sant Joan de les Abadesses amb la seva privilegiada situació i amb unes instal·lacions de qualitat per acollir families, grups o persones individuals amb una gran quantitat de possibilitats per gaudir d'una estancia confortable.
Més informació

Can Riera de Ciuret

Fogars de Montclús
96
Masia típica catalana del S.XVI, restaurada com a casa de colònies, situada en un frondosa i plàcida vall, envoltada de llocs de gran bellesa i per fruit contacte amb la fauna i la natura.
Més informació

La Granja

Santa Maria de Palautordera
244
Situada al bell mig de la natura es dedica íntegrament a l'educació i a l'ensenyament de nens i joves en edat escolar.
Més informació

Campus Cerdanya

Puigcerdà
282
El Campus Cerdanya està situat al costat del llac de Puigcerdà i del Poliesportiu, en una zona residencial de gran bellesa situada a 5’ a peu del centre històric i comercial de Puigcerdà. Tant la nostra experiència com les nostres modernes i àmplies instal·lacions residencials i zones comuns ens permeten gestionar grups escolars nombrosos oferint un tracte diferencial.
Més informació

Empúries

L´Escala
214
Situat prop del golf de Roses, entre les ruïnes grecoromanes d'Empúries i el poble de pescadors de L'Escala.
Més informació