977 666 433

132 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Can Solà

Vilobí d´Onyar
170
Can Solà es una antiga casa pairal totalment adaptada per oferir estades de colònies i escola de natura.
Més informació

També recomanem

Can Font

Brunyola
94
Can Font és una casa de pagès rehabilitada com alberg-casa de colònies, manté l’antiga estructura pairal i té 5 Ha de bosc propi. La casa té 96 places i permet gaudir d'una estada acollidora, tant per escoles, esplais, famílies, amics i grups de formació.
Més informació

Can Què

Esponellà
122
Masia pairal del segle XII situada a la dreta del Fluvià, i municipi d´Esponellà, a la comarca del Pla de l´Estany. Està especialment adaptada per a la realització de colònies, convivències, trobades familiars o sortides de caps de setmana. Casa de colònies rodejada de boscos, propera al riu Fluvià i a tocar amb el castell de la Baronia d´Esponellà i a tan sols 8km de Banyoles.
Més informació

Altres cases de colònies

Santa Maria del Roure

Cantonigròs
99
La casa està envoltada d'un gran jardí que conté moltes espècies arbòries monumentals, així com varietat d'arbusts que, formant tanques naturals, en divideixen els espais i hi creen agradables racons. En el mateix recinte hi ha la piscina, una pista poliesportiva i un amfiteatre.  
Més informació

La Bruna

Bellver de Cerdanya
260
A l'alberg els grups s'hi trobaran tant bé com els viatgers individuals i les famílies.
Més informació

La Garbinada

Torroella de Mongrí
189
Casa de colònies situada a la Costa Brava, a 300 m. de la platja
Més informació

Els Arcs

Santa Pau
100
La casa de colònies es troba situada a 2,5 km de Santa Pau, enmig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. És un lloc idoni per a gaudir de la natura, el silenci i la tranquil·litat.
Més informació

Campus Cerdanya

Puigcerdà
282
El Campus Cerdanya està situat al costat del llac de Puigcerdà i del Poliesportiu, en una zona residencial de gran bellesa situada a 5’ a peu del centre històric i comercial de Puigcerdà. Tant la nostra experiència com les nostres modernes i àmplies instal·lacions residencials i zones comuns ens permeten gestionar grups escolars nombrosos oferint un tracte diferencial.
Més informació

Can Pere

Sant Pere de Ribes
80
Can Pere es una antiga masia reconvertida en casa de colònies. Situada enmig del Garraf, al parc natural, disposa de tots els elements necessaris per a fer una estada on podrem conèixer la vida de pagès, tot realitzant tallers de granja, l'hort, elaboració d'aliments i fins i tot un taller d'apicultura.
Més informació