135 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Dom Bosco

Castellnou de Bages
178
Castellnou de Bages és tot un poble convertit en una gran casa de colònies amb moltes instal·lacions esportives, que possibiliten practicar esports I gaudir de la natura en un marc incomparable
Més informació

També recomanem

Masia Els Clapers

Santa Maria d'Oló
80
La masia, envoltada de boscos i natura i totalment aïllada dels nuclis urbans, ofereix tranquilitat i repòs a tothom.
Més informació

Remullà

Vandellòs
20
El Refugi de Remullà és una espectacular masia, de pedra, situada en un entorn rural ideal per als amants de la natura on es poden realitzar diverses activitats, o aprofitar per descansar gaudint del silenci i el paisatge. La casa s'ofereix en dret a cuina.
Més informació

Altres cases de colònies

L'Encanyissada

Poble Nou del Delta43549
60
Format per dos edificis i un pati interior que els comunica, Poble Nou del Delta ofereix un esplèndid conjunt uniforme amb edificis blancs i palmeres que emergeixen entre els arrossars.
Més informació

Finca Prades

Prades
284
Finca Prades és un resort situat al mig del paratge artístic-natural de les muntanyes de Prades.
Més informació

Món Serè

Les Piles
100
Les activitats i experiències que es realizen a Mon Seré desenvolupen de manera pràctica i amena diversos temes relacionats amb el medi ambient.
Més informació

Sant Julià

Sant Julià de Vilatorta
107
Una gran finca molt ben conservada, amb molts espais exteriors propis on poder gaudir de l'entorn natural, i amb unes bones instal·lacions on destaquen les habitacions amb bany propi.
Més informació

Hotel Les Illes

L'Estartit
180
Vine a gaudir d'un hotel familiar, situat davant del port de L'Estartit. Un lloc perfecte pels amants de la natura, el busseig i altres activitats
Més informació

Els Arcs

Santa Pau
100
La casa de colònies es troba situada a 2,5 km de Santa Pau, enmig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. És un lloc idoni per a gaudir de la natura, el silenci i la tranquil·litat.
Més informació