977 666 433

133 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

El Pinar

Canyelles
180
En el cor del parc comarcal del Garraf, entre les províncies de Tarragona i Barcelona, es troba la casa de colònies EL PINAR, envoltada de boscos i vegetació típica de la comarca del Garraf.
Més informació

També recomanem

Can Font

Brunyola
94
Can Font és una casa de pagès rehabilitada com alberg-casa de colònies, manté l’antiga estructura pairal i té 5 Ha de bosc propi. La casa té 96 places i permet gaudir d'una estada acollidora, tant per escoles, esplais, famílies, amics i grups de formació.
Més informació

Àster

Hospitalet de l’Infant
183
L'Hospitalet de l'Infant és un nucli de població que pertany al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, situat al sud de la província de Tarragona. El municipi ofereix un paisatge únic pel seu contrast, mar i muntanya, al bell mig de la Costa Daurada. L'Alberg Àster compta amb un complex exportiu amb espais dedicats a la pràctica de diferents esports: piscina coberta, pistes de tennis, pàdel i camp de futbol de gespa artificial.
Més informació

Altres cases de colònies

J.M. Batista i Roca

El Masnou
95
CASA TANCADA TEMPORALMENT. L'edifici és una construcció noucentista dels anys vint, amb les característiques i els espais típics de les cases senyorials de l'època, que ofereix la possibilitat de gaudir d'un espai natural dins del centre urbà.
Més informació

Torre Malagrida

Olot
80
Situat a la comarca de la Garrotxa, a la ciutat d'Olot. L'edifici es troba a l'Eixample Malagrida, lloc molt cèntric de la ciutat.
Més informació

Hotel Condes del Pallars ***

Rialp
548
Fes ràfting i barranquisme a l'estiu o esquia a Port-Ainé en temporada d'hivern. Ideal per gaudir del Pirineu amb el màxim confort.
Més informació

Cal Gort

La Pobla de Cérvoles
112
Cal Gort està situada dins del municipi de la Pobla de Cérvoles, a la comarca de les Garrigues. Amb més de 30 anys d’experiència educant en valors a infants i joves, donant a conèixer la vida rural i transmetent el respecte per la natura aprofitant l’entorn privilegiat de la Pobla de Cérvoles.
Més informació

Albatros

Llafranc
240
Aquesta casa de colònies ofereix un extens i divertit programa de descoberta del món marí i l'apassionant món dels pirates. A només 600 metres de la platja i del centre de la ciutat de Llafranc. Nombrosos rierols propers i un munt de possibles excursions. Possibilitat de fer esports nàutics i excursions a les cales properes. El mar Mediterrani constitueix el marc que envolta l'escola de mar.
Més informació

La Bruna

Bellver de Cerdanya
260
A l'alberg els grups s'hi trobaran tant bé com els viatgers individuals i les famílies.
Més informació