135 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Can Montcau

La Roca del Vallès
100
Can Montcau és una granja escola – casa de colònies ubicada a La Roca del Vallès que fa més de 20 anys que organitza activitats per nens, entre d’altres. Situada a la serralada prelitoral, entre el Maresme i el Vallès Oriental en un entorn privilegiat perfecte per gaudir de la natura i tot un món d’activitats.
Més informació

També recomanem

Can Julià Masia Rural

Sant Esteve Sesrovires
45
Can Julià està situada a Sant Esteve Sesrovires, a 26 km. de Barcelona. La seva construcció es va iniciar al segle XV i havia estat una important casa de camp dedicada a l'activitat agrícola i vinícola, on es van iniciar els Vins Bach.
Més informació

Can Font

Brunyola
94
Can Font és una casa de pagès rehabilitada com alberg-casa de colònies, manté l’antiga estructura pairal i té 5 Ha de bosc propi. La casa té 96 places i permet gaudir d'una estada acollidora, tant per escoles, esplais, famílies, amics i grups de formació.
Més informació

Altres cases de colònies

J.M. Batista i Roca

El Masnou
95
CASA TANCADA TEMPORALMENT. L'edifici és una construcció noucentista dels anys vint, amb les característiques i els espais típics de les cases senyorials de l'època, que ofereix la possibilitat de gaudir d'un espai natural dins del centre urbà.
Més informació

Mare de Déu de les Neus

La Molina
246
Envoltats de natura, disposa de unes confortables instal·lacions. Es troba a 1.450 metres d’alçada, a la vall de La Molina, a 400 metres de l’estació del tren i a pocs minuts de les estacions d’esquí de La Molina i Masella.
Més informació

Can Vilalta

Moià - El Moianès
130
Antiga masia catalana del segle XII envoltada per camps de pastura, conreu i bosc. Disposa d'unes instal·lacions i serveis de qualitat, adaptada a les necessitats dels infants i amb un tracte familiar i agradable.
Més informació

Vilar Rural de Cardona

Barcelona
200
El Vilar Rural de Cardona és un hotel rural amb encant ubicat davant del nucli urbà i el Castell de Cardona, amb unes vistes impressionants. És una instal·lació ideal per a famílies i grups de secundària.
Més informació

Antic Balneari Rocallaura

Rocallaura (Vallbona de les Monges)
86
  L'Antic Balneari de Rocallaura és un Hostal i Alberg està construït sobre una masia típica catalana de planta quadrada probablement del s.XIX l'ampliació data de 1924. En els seus orígens era el Balneari de Rocallaura on s'anava a prendre les aigües, l'Aigua de Rocallaura, indicada per a l'eliminació de les pedres al ronyó.
Més informació

Era Garona

Salardú
180
Situat al bell poble de Salardú, al Naut Aran en direcció Baqueira. Un dels seus principals atractius és el paisatge aranès (flora i fauna) i la proximitat a l'estació d'esquí de Baqueira-Beret (4 kms).
Més informació