977 666 433

132 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Mas Pagès

Sant Esteve de Guialbes
124
Mas Pagès és una masia restaurada, que disposa de 1500m2 edificats i de 50ha de terreny en el que hi han una sèrie d´instal.lacions pensades perque els nens i joves puguin treure el màxim profit de la seva estada.
Més informació

També recomanem

Can Què

Esponellà
122
Masia pairal del segle XII situada a la dreta del Fluvià, i municipi d´Esponellà, a la comarca del Pla de l´Estany. Està especialment adaptada per a la realització de colònies, convivències, trobades familiars o sortides de caps de setmana. Casa de colònies rodejada de boscos, propera al riu Fluvià i a tocar amb el castell de la Baronia d´Esponellà i a tan sols 8km de Banyoles.
Més informació

La Rapita

Sant Carles de la Rapita
178
A l'Alberg, paisatge, instal·lacions i els nostres col·laboradors li donaran la confiança, la qualitat i la diversió que espera.
Més informació

Altres cases de colònies

La Granja

Santa Maria de Palautordera
244
Situada al bell mig de la natura es dedica íntegrament a l'educació i a l'ensenyament de nens i joves en edat escolar.
Més informació

La Figuera

Castellnou de Bages
120
CASA TANCADA TEMPORALMENT Masia del segle XIV, totalment reformada i adaptada com a casa de colònies tancada l'exterior amb tanca de seguretat, al bell mig del bosc i a només 8 quilòmetres de Manresa.
Més informació

Era Garona

Salardú
180
Situat al bell poble de Salardú, al Naut Aran en direcció Baqueira. Un dels seus principals atractius és el paisatge aranès (flora i fauna) i la proximitat a l'estació d'esquí de Baqueira-Beret (4 kms).
Més informació

Can Brugarola

Canet de Mar
100
CASA TANCADA TEMPORALMENT Can Brugarola és una instalació pensada i dissenyada com a casa de colònies. Ubicada dins el terme municipal de Canet de Mar i a tant sols 150 metres de la platja. Un lloc ideal per a realitzar-hi activitats educatives relacionades amb el món marí.
Més informació

El Xalió

Sant Miquel de Capmajor
162
El Xalió és una casa de colònies de nova construcció, pensada i dissenyada per a tal fi
Més informació

Mas Pinadella

Begudà
80
Mas Pinadella està localitzada dalt d'un turó a la capçalera de la vall i al peu de la serralada de Sant Julià del Mont que la comunica amb el cor de la zona volcànica i la Fageda d'en Jordà.
Més informació