135 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

El Pinar

Canyelles
180
En el cor del parc comarcal del Garraf, entre les províncies de Tarragona i Barcelona, es troba la casa de colònies EL PINAR, envoltada de boscos i vegetació típica de la comarca del Garraf.
Més informació

També recomanem

El Pinatar

Gualba
200
T'oferim, en cada estació, tot allò que et farà passar una estada interessant i divertida, tant a la tardor com a l'hivern, l'estiu i la primavera
Més informació

L'Estol

Sant Martí Sarroca
46
Ubicada a l´antiga Masia “La Guardia”. Envoltada de vinyes i bosc, en un indret molt tranquil.
Més informació

Altres cases de colònies

El bosc de la Massana

Vilablareix
75
Som una casa de colònies ubicada a Girona, al terme municipal de Vilablareix. Un paratge idòni per gaudir d'una estada escolar exclusiva i al vostre gust
Més informació

La Conreria

Tiana
447
La Conreria és un allotjament ideal, atès que la varietat, amplitud i versatilitat de les seves instal·lacions donen cabuda a una infinitat de possibilitats.
Més informació

Can Vilalta

Moià - El Moianès
130
Antiga masia catalana del segle XII envoltada per camps de pastura, conreu i bosc. Disposa d'unes instal·lacions i serveis de qualitat, adaptada a les necessitats dels infants i amb un tracte familiar i agradable.
Més informació

Jaume I

L´Espluga de Francoli
196
A la comarca de la Conca de Barberà, a 8 km de Montblanc, a 2 km de l'Espluga de Francolí i a 1 km del monestir de Poblet. Al peu de les muntanyes de Prades.
Més informació

La Sala

La Pobla de Lillet
158
Situada a la Vall de Lillet, en una important zona forestal del Prepirineu, prop del naixement del riu Llobregat. L'entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs permeten oferir una proposta d'educació ambiental de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme.
Més informació

El Molí de la Riera

Sant Pere de Torelló
84
 La casa és un antic molí fariner adaptat com a casa de colònies, que encara conserva el molí de blat.
Més informació