629 719 250

131 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Mogent

Llinars del Vallès
212
Casa de colònies que forma part d'un conjunt d'edificis que els germans Maristes tenen a les afores de Llinars. Està envoltat d'espais naturals i la finca disposa de diverses pistes esportives i piscina.
Més informació

També recomanem

El Pedraforca

Saldes
85
La casa de colònies El Pedraforca és una masia catalana situada a Saldes (Berguedà), totalment restaurada i adaptada com a casa de colònies i allotjament rural
Més informació

La Marinada

Cambrils
110
Una experiència val més que mil paraules. Llibres, classes i estudis són un sistema d'ensenyament que ha de ser complementat. Per a enriquir-lo, és necessari viure la realitat: tocar-la, olorar-la, sentir-la.
Més informació

Altres cases de colònies

Món Serè

Les Piles
100
Les activitats i experiències que es realizen a Mon Seré desenvolupen de manera pràctica i amena diversos temes relacionats amb el medi ambient.
Més informació

Albatros

Llafranc
240
Aquesta casa de colònies ofereix un extens i divertit programa de descoberta del món marí i l'apassionant món dels pirates. A només 600 metres de la platja i del centre de la ciutat de Llafranc. Nombrosos rierols propers i un munt de possibles excursions. Possibilitat de fer esports nàutics i excursions a les cales properes. El mar Mediterrani constitueix el marc que envolta l'escola de mar.
Més informació

Castell de Fluvià

Sant Esteve Palautordera
228
Dins de l´encant que ofereix El Castell de Fluvià i el parc natural que l´envolta, os oferim una proposta que invita a conèixer el divertit món dels animals, la natura, la història y també el camp d´aventura.
Més informació

La Granja

Santa Maria de Palautordera
244
Situada al bell mig de la natura es dedica íntegrament a l'educació i a l'ensenyament de nens i joves en edat escolar.
Més informació

Casa Gran

Altafulla
72
L'alberg, situat en una de les tres edificacions més voluminoses d'Altafulla, té un caràcter singular pel fet de procedir d'una antiga masia amb un pati adjunt amb terrassa i una torre que pertany a l'antiga muralla.
Més informació

Montpol

Lladurs
34
Montpol es troba la Ribera Salada (Lladurs/Solsonès) en un indret únic en un entorn privilegiat envoltat de natura.
Més informació