135 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Les Orenetes

Borrassà
105
Casa de colònies a l´Alt Empordà, amb un ampli ventall d´animals de granja, un equip amb il•lusió i moltes ganes de compartir amb tots vosaltres una bona experiència.  
Més informació

També recomanem

L'Estol

Sant Martí Sarroca
46
Ubicada a l´antiga Masia “La Guardia”. Envoltada de vinyes i bosc, en un indret molt tranquil.
Més informació

La Marinada

Cambrils
110
Una experiència val més que mil paraules. Llibres, classes i estudis són un sistema d'ensenyament que ha de ser complementat. Per a enriquir-lo, és necessari viure la realitat: tocar-la, olorar-la, sentir-la.
Més informació

Altres cases de colònies

Mas Silvestre

Canyamars
158
CASA TANCADA TEMPORALMENT. L'alberg està situat al cim d'una carena entre les rieres de Rimblas i Canyamars.
Més informació

La Farga

Queralbs
128
Gràcies a la situació privilegiada de les nostres instal.lacions, envoltades de prats i boscos, podreu gaudir d'un gran ventall d'activitats.
Més informació

Castell de Fluvià

Sant Esteve Palautordera
228
Dins de l´encant que ofereix El Castell de Fluvià i el parc natural que l´envolta, os oferim una proposta que invita a conèixer el divertit món dels animals, la natura, la història y també el camp d´aventura.
Més informació

La Figuera

Castellnou de Bages
120
CASA TANCADA TEMPORALMENT Masia del segle XIV, totalment reformada i adaptada com a casa de colònies tancada l'exterior amb tanca de seguretat, al bell mig del bosc i a només 8 quilòmetres de Manresa.
Més informació

Roques Blanques

Ribes de Freser
100
Instal·lació ubicada a 975 metres d'altitud, propera a Ribes de Freser (Ripollès) i envoltada per un paratge natural d'alta muntanya, amb un entorn on la riquesa ecològica esdevé la principal protagonista.
Més informació

Torre Malagrida

Olot
80
Situat a la comarca de la Garrotxa, a la ciutat d'Olot. L'edifici es troba a l'Eixample Malagrida, lloc molt cèntric de la ciutat.
Més informació