135 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

El Mirador

La Coma i la Pedra
200
L´alberg Mirador Port del Comte està situat al municipi de La Coma i la Pedra a la comarca del Solsonès i a peu de pistes de l'estació d'esquí alpí del Port del Comte
Més informació

També recomanem

Can Julià Masia Rural

Sant Esteve Sesrovires
45
Can Julià està situada a Sant Esteve Sesrovires, a 26 km. de Barcelona. La seva construcció es va iniciar al segle XV i havia estat una important casa de camp dedicada a l'activitat agrícola i vinícola, on es van iniciar els Vins Bach.
Més informació

La Marinada

Cambrils
110
Una experiència val més que mil paraules. Llibres, classes i estudis són un sistema d'ensenyament que ha de ser complementat. Per a enriquir-lo, és necessari viure la realitat: tocar-la, olorar-la, sentir-la.
Més informació

Altres cases de colònies

Hotel Flamingo (Medaqua)

L'Estartit
150
Situat just al centre de la població de l’Estartit, a 5 minuts a peu de la platja i a 7 minuts del port i el club nàutic. En un entorn privilegiat per a practicar el Submarinisme, ja que a l'Estartit s'hi troba la Reserva Natural de les Illes Medes
Més informació

La Ruca

Avinyó
140
La casa està situada a la comarca natural del Moianès.  La seva situació, al peu de la riera de Malrubí, és destacable, així com la riquesa de l'entorn natural en què  múltiples espècies conviuen.
Més informació

Empúries

L´Escala
214
Situat prop del golf de Roses, entre les ruïnes grecoromanes d'Empúries i el poble de pescadors de L'Escala.
Més informació

Mas Pinsach

Mieres
109
Casa situada al Parc Natural de la Garrotxa. Escola esportiva i escola de vulcanologia.
Més informació

Sant Julià

Sant Julià de Vilatorta
107
Una gran finca molt ben conservada, amb molts espais exteriors propis on poder gaudir de l'entorn natural, i amb unes bones instal·lacions on destaquen les habitacions amb bany propi.
Més informació

J.M. Batista i Roca

El Masnou
95
CASA TANCADA TEMPORALMENT. L'edifici és una construcció noucentista dels anys vint, amb les característiques i els espais típics de les cases senyorials de l'època, que ofereix la possibilitat de gaudir d'un espai natural dins del centre urbà.
Més informació