135 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Ca n'Oliver

Pontós
120
Us oferim també la descoberta del món i cultures prehistòriques, ibers i de l’edat mitjana. Aquesta és una proposta didàctica que permet treballar aquests temes d’una manera lúdica i divertida amb activitats molt PRÀCTIQUES perquè els nens i les nenes siguin els protagonistes d’aquest aprenentatge, ja sigui des del conjunt d’unes colònies escolars o des de la descoberta d’1 dia.  
Més informació

També recomanem

El Pinatar

Gualba
200
T'oferim, en cada estació, tot allò que et farà passar una estada interessant i divertida, tant a la tardor com a l'hivern, l'estiu i la primavera
Més informació

Remullà

Vandellòs
20
El Refugi de Remullà és una espectacular masia, de pedra, situada en un entorn rural ideal per als amants de la natura on es poden realitzar diverses activitats, o aprofitar per descansar gaudint del silenci i el paisatge. La casa s'ofereix en dret a cuina.
Més informació

Altres cases de colònies

Santa Maria del Mar

Coma-ruga
300
L' alberg de Sta. Maria del Mar de Coma-ruga, reformat completament l'any 2003, es troba situat a la població costanera de El Vendrell a la comarca del Baix Penedès, coneguda per la seva activitat vinícola.
Més informació

Cal Petit

Vilanova de Meià
170
CASA TANCADA TEMPORALMENT. Som a Argentera, petit municipi de sis habitants, format per antigues masies catalanes, Cal Petit és una d'aquestes masies tradicionals, avui restaurada i adaptada com a casa de colònies.
Més informació

Mas Pinsach

Mieres
109
Casa situada al Parc Natural de la Garrotxa. Escola esportiva i escola de vulcanologia.
Més informació

Mas Badó

Sant Quirze Safaja
200
Un viatge pel món de la màgia, on la il·lusió, el misteri i l´intriga formen els ingredients bàsics.
Més informació

Ca l'Aldric

Romanyà de la Selva
80
La casa de colònies l'Aldric està instal·lada al Mas Salvador de Romanyà de la Selva, una antiga masia envoltada de més de cent hectàrees de bosc i conreu, propietat de la casa, amb un pati tancat. La construcció data dels segles XVII, XVIII, XIX i ha estat restaurada i rehabilitada com a casa de colònies.
Més informació

Can Masriera

Sant Andreu de Llavaneres
58
Can Masriera és una masia restaurada de l'any 1665, rehabilitada i decorada amb tots els detalls perquè la vostra estada sigui perfecta. Està situada a Sant Andreu de Llavaneres, i gaudim d'un entorn privilegiat, entre el mar i la muntanya.
Més informació