135 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Cal Mata

Saifores
110
Cal Mata és una masia del segle XIII situada en el nucli de la població de Saifores. És una gran superfície plana i tancada, envoltada de petits boscos, vinyes i camps de conreu. A la casa hi ha espaioses sales polivalents que conserven l’estructura original.
Més informació

També recomanem

Remullà

Vandellòs
20
El Refugi de Remullà és una espectacular masia, de pedra, situada en un entorn rural ideal per als amants de la natura on es poden realitzar diverses activitats, o aprofitar per descansar gaudint del silenci i el paisatge. La casa s'ofereix en dret a cuina.
Més informació

Mas d'en Pedro

Cubelles
80
Les activitats educatives es realitzen en una masia catalana del S-XVI, a Cubelles, molt propera a la platja del mateix nom, l'Estanyot del Mas d'en Pedro; lloc propici per a donar a conèixer el medi litoral i marí del Garraf.
Més informació

Altres cases de colònies

Can Vilalta

Moià - El Moianès
130
Antiga masia catalana del segle XII envoltada per camps de pastura, conreu i bosc. Disposa d'unes instal·lacions i serveis de qualitat, adaptada a les necessitats dels infants i amb un tracte familiar i agradable.
Més informació

L'Aliberch

Muntanyola
84
Típica masia pairal catalana que data de principis del S. XII, restaurada al 1994 i reconvertida en casa de colònies.
Més informació

La Farga

Queralbs
128
Gràcies a la situació privilegiada de les nostres instal.lacions, envoltades de prats i boscos, podreu gaudir d'un gran ventall d'activitats.
Més informació

Era Garona

Salardú
180
Situat al bell poble de Salardú, al Naut Aran en direcció Baqueira. Un dels seus principals atractius és el paisatge aranès (flora i fauna) i la proximitat a l'estació d'esquí de Baqueira-Beret (4 kms).
Més informació

Mas les Coromines

Campdevànol
80
La casa de colònies Mas les Coromines està situada al bell mig d'una vall envoltada de natura, a la comarca de La Garrotxa.
Més informació

Pou del Glaç

La Bisbal de l´Empordà
214
La casa de colònies Pou del Glaç es troba situada dins el massís de les Gavarres, al terme municipal de la capital de la ceràmica catalana: La Bisbal (Baix Empordà. Girona)
Més informació