977 666 433

132 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Dom Bosco

Castellnou de Bages
178
Castellnou de Bages és tot un poble convertit en una gran casa de colònies amb moltes instal·lacions esportives, que possibiliten practicar esports I gaudir de la natura en un marc incomparable
Més informació

També recomanem

Remullà

Vandellòs
20
El Refugi de Remullà és una espectacular masia, de pedra, situada en un entorn rural ideal per als amants de la natura on es poden realitzar diverses activitats, o aprofitar per descansar gaudint del silenci i el paisatge. La casa s'ofereix en dret a cuina.
Més informació

L'Estol

Sant Martí Sarroca
46
Ubicada a l´antiga Masia “La Guardia”. Envoltada de vinyes i bosc, en un indret molt tranquil.
Més informació

Altres cases de colònies

Can Bosc

Sant Iscle de Vallalta
150
CASA TANCADA TEMPORALMENT En un entorn natural privilegiat, entre el mar (Arenys, Canet, Sant Pol de mar) i la muntanya (parc natural del Montnegre Corredor) trobem "Can Bosc" una casa de colònies amb més de 30 anys al servei del lleure.
Més informació

Casa Gran

Altafulla
72
L'alberg, situat en una de les tres edificacions més voluminoses d'Altafulla, té un caràcter singular pel fet de procedir d'una antiga masia amb un pati adjunt amb terrassa i una torre que pertany a l'antiga muralla.
Més informació

Mas Pinsach

Mieres
109
Casa situada al Parc Natural de la Garrotxa. Escola esportiva i escola de vulcanologia.
Més informació

Santa Maria del Roure

Cantonigròs
99
La casa està envoltada d'un gran jardí que conté moltes espècies arbòries monumentals, així com varietat d'arbusts que, formant tanques naturals, en divideixen els espais i hi creen agradables racons. En el mateix recinte hi ha la piscina, una pista poliesportiva i un amfiteatre.  
Més informació

Empúries

L´Escala
214
Situat prop del golf de Roses, entre les ruïnes grecoromanes d'Empúries i el poble de pescadors de L'Escala.
Més informació

Mare de Déu de les Neus

La Molina
246
Envoltats de natura, disposa de unes confortables instal·lacions. Es troba a 1.450 metres d’alçada, a la vall de La Molina, a 400 metres de l’estació del tren i a pocs minuts de les estacions d’esquí de La Molina i Masella.
Més informació