977 666 433

132 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

El Pedraforca

Saldes
85
La casa de colònies El Pedraforca és una masia catalana situada a Saldes (Berguedà), totalment restaurada i adaptada com a casa de colònies i allotjament rural
Més informació

També recomanem

La Rapita

Sant Carles de la Rapita
178
A l'Alberg, paisatge, instal·lacions i els nostres col·laboradors li donaran la confiança, la qualitat i la diversió que espera.
Més informació

Can Roviralta

Hostalets de pierola
54
L’alberg Can Roviralta es troba ubicat al poble d’Hostalets de Pierola, a la comarca de l’Anoia.
Més informació

Altres cases de colònies

La Figuera

Castellnou de Bages
120
CASA TANCADA TEMPORALMENT Masia del segle XIV, totalment reformada i adaptada com a casa de colònies tancada l'exterior amb tanca de seguretat, al bell mig del bosc i a només 8 quilòmetres de Manresa.
Més informació

Spring Holidays

Tamarit
120
Us presentem una forma entretinguda d'aprendre anglès pels vostres alumnes durant una setmana plena d'activitats molt a prop del mar i en ple contacte amb la natura.
Més informació

Hotel Carles III

Alcanar
180
Gaudirà de la comoditat de tenir les platges d'Alcanar i Sant Carles de la Ràpita al costat mateix de l'hotel, sense tenir que desplaçar-se en cap moment.
Més informació

Ruta del Ferro

St. Joan de les Abadesses
84
Alberg rural situat a Sant Joan de les Abadesses amb la seva privilegiada situació i amb unes instal·lacions de qualitat per acollir families, grups o persones individuals amb una gran quantitat de possibilitats per gaudir d'una estancia confortable.
Més informació

Santa Maria del Roure

Cantonigròs
99
La casa està envoltada d'un gran jardí que conté moltes espècies arbòries monumentals, així com varietat d'arbusts que, formant tanques naturals, en divideixen els espais i hi creen agradables racons. En el mateix recinte hi ha la piscina, una pista poliesportiva i un amfiteatre.  
Més informació

Castell de Fluvià

Sant Esteve Palautordera
228
Dins de l´encant que ofereix El Castell de Fluvià i el parc natural que l´envolta, os oferim una proposta que invita a conèixer el divertit món dels animals, la natura, la història y també el camp d´aventura.
Més informació