977 666 433

133 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Amposta Parc

Amposta
530
Complexe de vacances, ideal per famílies i col·lectius. Gaudeix d´una privilegiada situació a 500 metres d'Amposta (Capital del Montsià). La Casa de Colònies Amposta parc es troba situada a 500 metres d'Amposta. Disposem d'habitacions de 2, 4, 6, 8 i 14 places, totes elles amb bany interior i d'unes instal · lacions esportives insuperables, ja que consta de camps de futbol de gespa artificial i natural, un pavelló cobert, 45 cistelles de bàsquet repartides en diferents pistes, una piscina de 25 per 12,5 metres i una altra piscina petita, una Aula Magna amb 350 places, discoteca, sala de vídeo, sala de jocs i un menjador amb més de 300 places.
Més informació

També recomanem

La Rapita

Sant Carles de la Rapita
178
A l'Alberg, paisatge, instal·lacions i els nostres col·laboradors li donaran la confiança, la qualitat i la diversió que espera.
Més informació

Delta Parc

Sant Jaume d´Enveja
160
El Delta de l'Ebre ofereix un magnífic marc geogràfic que permet realitzar tant activitats de natura, com activitats esportives i visites culturals o lúdiques ....
Més informació

Altres cases de colònies

Can Mundet

Vidreres
160
Antiga masia catalana totalment restaurada i convertida en un casa de colònies. L'escola de cel, dotada d'instruments i recursos astronòmics, permet als nens i nenes jugar i somiar amb l'astronomia al mig del massís de les Gavarres. Només 15 km. de la famosa localitat de Tossa de Mar.
Més informació

Casa Gran

Altafulla
72
L'alberg, situat en una de les tres edificacions més voluminoses d'Altafulla, té un caràcter singular pel fet de procedir d'una antiga masia amb un pati adjunt amb terrassa i una torre que pertany a l'antiga muralla.
Més informació

Can Mas

Torrelles de Llobregat
90
Can Mas és una casa situada al Massís del Garraf, al costat mateix de Torrelles de Llobregat. Els primers vestigis de la casa daten del segle XV peró no fou fins l´any 1850 que la casa s´amplià i comença a tenir importància. Envoltada de vegetació de tota mena, Can Mas ens oferix la possibilitat de treure el cap per uns moments, a un món que avui en dia sembla més propi d´un somni.
Més informació

Montpol

Lladurs
34
Montpol es troba la Ribera Salada (Lladurs/Solsonès) en un indret únic en un entorn privilegiat envoltat de natura.
Més informació

La Valira

La Seu d´Urgell
100
Al costat del riu Valira i envoltat per dos parcs: el dels Enamorats i el del Valira.
Més informació

Cornellana

La Vansa i Fòrnols
70
Xalet de muntanya ideal per a estades al Pirineu. Està envoltat de prats i boscos i disposa d'un refugi propi a la vora amb terreny d'acampada.
Més informació