135 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Hotel Gold River****

Vilaseca- Salou
Posa't en la pell d'un autèntic vaquer de l'època daurada de l'Oest Llunyà i allotja't en el poble de Sullivan per gaudir-hi d'una aventura única amb tot l'estil del Far West.
Més informació

També recomanem

La Rapita

Sant Carles de la Rapita
178
A l'Alberg, paisatge, instal·lacions i els nostres col·laboradors li donaran la confiança, la qualitat i la diversió que espera.
Més informació

Can Què

Esponellà
122
Masia pairal del segle XII situada a la dreta del Fluvià, i municipi d´Esponellà, a la comarca del Pla de l´Estany. Està especialment adaptada per a la realització de colònies, convivències, trobades familiars o sortides de caps de setmana. Casa de colònies rodejada de boscos, propera al riu Fluvià i a tocar amb el castell de la Baronia d´Esponellà i a tan sols 8km de Banyoles.
Més informació

Altres cases de colònies

Canonge Collell

Vic
165
Edifici nou i modern, obert com a residència universitària el mes d'octubre de 1994
Més informació

Pic de L'Aliga

Núria
169
L´alberg Pic de l´Àliga està situat a 2.120 metres d'altitud, al cor dels Pirineus orientals, és un lloc estratègic per fer-hi múltiples activitats relacionades amb l'excursionisme i els esports d'aventura o simplement trobar-hi moments de repòs.
Més informació

La Garbinada

Torroella de Mongrí
189
Casa de colònies situada a la Costa Brava, a 300 m. de la platja
Més informació

Torre Malagrida

Olot
80
Situat a la comarca de la Garrotxa, a la ciutat d'Olot. L'edifici es troba a l'Eixample Malagrida, lloc molt cèntric de la ciutat.
Més informació

Mas Suro

Cartellà
75
Un immoble rural totalment rehabilitat com a casa de colònies. Una granja escola, ideal per al seu descans i entreteniment.
Més informació

Roques Blanques

Ribes de Freser
100
Instal·lació ubicada a 975 metres d'altitud, propera a Ribes de Freser (Ripollès) i envoltada per un paratge natural d'alta muntanya, amb un entorn on la riquesa ecològica esdevé la principal protagonista.
Més informació