133 cases de colònies a Catalunya

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

C.E. Canyelles

Lloret de Mar
280
El Club de Tennis Canyelles és un centre Poliesportiu situat a 300 mts de la Cala Canyelles, una de les cales més ben conservades de la Costa Brava, a 75 km de Barcelona, a 45 km de Girona i a 105 km de la frontera de la Jonquera. S'ofereixen programes esportius-aquàtics i d'escola de Mar per escolars.
Més informació

També recomanem

Can Julià Masia Rural

Sant Esteve Sesrovires
45
Can Julià està situada a Sant Esteve Sesrovires, a 26 km. de Barcelona. La seva construcció es va iniciar al segle XV i havia estat una important casa de camp dedicada a l'activitat agrícola i vinícola, on es van iniciar els Vins Bach.
Més informació

L'Estol

Sant Martí Sarroca
46
Ubicada a l´antiga Masia “La Guardia”. Envoltada de vinyes i bosc, en un indret molt tranquil.
Més informació

Altres cases de colònies

Can Pere

Sant Pere de Ribes
80
Can Pere es una antiga masia reconvertida en casa de colònies. Situada enmig del Garraf, al parc natural, disposa de tots els elements necessaris per a fer una estada on podrem conèixer la vida de pagès, tot realitzant tallers de granja, l'hort, elaboració d'aliments i fins i tot un taller d'apicultura.
Més informació

Hotel Nereida (Medaqua)

L'Estartit
150
És un hotel familiar i acollidor situat a 300 metres de la platja. S'emmarca en la reserva natural del Montgrí i Illes Medes
Més informació

Santa Maria del Mar

Coma-ruga
300
L' alberg de Sta. Maria del Mar de Coma-ruga, reformat completament l'any 2003, es troba situat a la població costanera de El Vendrell a la comarca del Baix Penedès, coneguda per la seva activitat vinícola.
Més informació

La Granja

Santa Maria de Palautordera
244
Situada al bell mig de la natura es dedica íntegrament a l'educació i a l'ensenyament de nens i joves en edat escolar.
Més informació

C.E. Josep Manyanet

Begues
168
A la casa es desenvolupa un programa educatiu de colònies escolars al voltant de diferents temàtiques adaptades als diferents nivells d’edat. Destaquem les activitats de robòtica educativa amb els alumnes de la ESO.
Més informació

Casa Gran

Altafulla
72
L'alberg, situat en una de les tres edificacions més voluminoses d'Altafulla, té un caràcter singular pel fet de procedir d'una antiga masia amb un pati adjunt amb terrassa i una torre que pertany a l'antiga muralla.
Més informació