629 719 250
Tornar
Els Maquis, herois o bandolers Bages, Castellnou de Bages
150 places
CASTELLNOU DE BAGES , 08251
REF_AC-1163

Treball de síntesi: Els Maquis, herois o bandolers - ESO

Els Maquis van ser els últims guerrillers que van lluitar per la república. Desprès de la Guerra civil, els Maquis van continuar la guerra fins gairebé els anys seixanta, amagats sobretot a les muntanyes, mantenint una lluita de guerrilles contra el franquisme en què es van jugar la vida i la llibertat.

Presentació

Benvolguts a Castellnou sigueu. Sóc en Capgròs, en to de pau vinc i tot seguit presentar-me vull. El capità d'una gran nau sóc, amb una tripulació formada per les més extranyes criatures de diferents i llunyanes galàxies.
La nostra missió en el vostre planeta Terra és aconseguir el màxim d'informació possible per tal d'expandir el nostre Imperi... vull dir, els nostres coneixements sobre l'Univers que habitem. Per tant, la meva tripulació i jo demanar-vos ajuda volem, perquè moltes són les dades que necessitem per conèixer el vostre medi i forma de vida humanoide. Esperem que un intercanvi profitós sigui, tant per a nosaltres com per a vosaltres, però més per a nosaltres... ejem.


Situem-nos

Jo sóc en Meutis, l'explorador de la tripulació. La meva tasca és fer un reconeixement geogràfic del territori on ens trobem. Ajudant-me a obtenir informació del lloc on estem aconseguireu millorar el nivell de relació humano-extraterrestre. Cada cop que supereu amb èxit la tasca sol·licitada podreu avançar en la barra d'estat de relació que trobareu al final del dossier. El vostre objectiu és arribar al màxim nivell de bona relació amb nosaltres si no voleu que...

Realitzen aquest treball

Dom Bosco
Castellnou de Bages és tot un poble convertit en una gran casa de colònies amb moltes instal·lacions esportives, que possibiliten practicar esports I gaudir de la natura en un marc incomparable
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquest treball de Síntesi