977 666 433
Tornar
Energies alternatives Alt Empordà, Cabanes
60 places
La Garriga de Dalt, s/n , 17761
BATX 1º ESO 2º ESO 3º ESO 4º ESO

El nostre compromís amb la natura i l'ecologia és una aposta ferma ja que totes les nostres instal•lacions són completament ecològiques: energia solar fotovoltaica, energia solar tèrmica, energia eòlica, energia geotèrmica, la depuració d'aigües residuals amb una depuradora biològica pròpia i d'altres aprofitaments dels recursos naturals com es el forn solar, cuina solar etc.

A partir d'aquesta aposta muntem treballs  de síntesi per secundària per explicar com funcionen totes aquestes energies renovables.

Temàtica: Medi rural, Residus, Aigua, Aire, Energia.

Destinataris: Educació secundària obligatòria, Batxillerat, Formació professional, Adults.

Descripció de l'activitat: En el taller de síntesi expliquem el funcionament des de la base de les energies alternatives instal•lades a la nostre granja escola, com són l'energia solar fotoboltàica, energia geotèrmica, depuració de les aigües residuals mitjançant un depuradora biològica, energia solar tèrmica i l'energia eòlica.

Recursos educatius: Maqueta, Exposició, Material de camp, Fitxes.

PER A MÉS INFORMACIÓ: Tel. 902 196 240

Realitzen aquest treball

La Perdiu
CASA TANCADA TEMPORALMENT. La Granja Escola La Perdiu, es una granja escola ecològica familiar, que en totes les seves activitats el centre d'interès és l'ecologia, el respecte al mediambient i els animals.
Veure la instal·lació
Demana informació sobre aquest treball de Síntesi