629 719 250
Tornar
Escola de Mar Garraf, Cubelles
84 places
C. Lloret, 6 Urbanització la Gaviota , 08880
REF_AC-1159

ESCOLA DE MAR - Crèdit ESO

Organitza: Descoberta

Pretén sensibilitzar-los en la necessitat de conservar l' entorn, a partir del contacte amb el medi litoral i marí.

Continguts específics

Mas d'en Pedro està molt propera a la platja del mateix nom, l'Estanyot del Mas d'en Pedro; lloc propici per a donar a conèixer el medi litoral i marí del Garraf. La presencia d'esculleres i zones de roca, fa que apareguin molts animals que han convertit aquests espais en els seus llocs de vida habitual, per la qual cosa són fàcilment observables, estrelles de mar, eriçons, cogombres de mar, crancs, etc... La seva proximitat a Vilanova i la Geltrú, permet també l'estudi de la presencia de l'home i l'explotació de recursos mariners a través d'activitats de pesca tradicional. 

La gran quantitat de recursos que disposa el mateix equipament, permet realitzar moltes activitats, que afavoreixen el contacte amb l'entorn i l'educació dels infants i joves en la seva relació amb el medi.

Realitzen aquest treball

Mas d'en Pedro
Les activitats educatives es realitzen en una masia catalana del S-XVI, a Cubelles, molt propera a la platja del mateix nom, l'Estanyot del Mas d'en Pedro; lloc propici per a donar a conèixer el medi litoral i marí del Garraf.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquest treball de Síntesi