977 666 433

32 instal·lacions

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Centre d'Apropament a la Natura

Barcelona
Al Centre d'Apropament a la Natura descobriràs, tocaràs, veuràs, escoltaràs i viuràs la natura a través d'instal·lacions i tallers que us aproparan a la vida dels animals.
Més informació

També recomanem

El Pol

Hostalric
Zona de lleure on els monitors de "Brúixola" realitzen activitats de natura, de descoberta de l'entorn natural i gimcanes.
Més informació

Can Llança

Sant Antoni de Vilamajor
Els monitors del Tercer Element passaràn el dia amb vosaltres i us organitzaràn una sèrie d'activitats aquàtiques molt divertides.
Més informació

Altres instal·lacions

Món Sant Benet

Sant Fruitós de Bages
Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina. I tot en un entorn natural incomparable.
Més informació

Poble Espanyol

Barcelona
Recorre les nostres places i carrers per fer una passejada per Espanya sense moure't de Barcelona.
Més informació

Hortus

Cànoves i Samalús
Hortus el conforma una masia del segle XVII, un lloc preparat per tal que els alumnes experimentin amb l'hort de manera directa.
Més informació

Nautilus

L'Estartit
Els nostres passejos amb vaixell en una de les activitats de la Costa Brava més populars i atractives.
Més informació

CEC

Barcelona
El CEC us proposa tot un seguit d'activitats per agrups escolars que es poden realitzar en diferents indrets de Catalunya i algunes d'elles també a l'escola.
Més informació

Port Pesquer de Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú
Una de les visites més sorprenents és la del port pesquer de Vilanova: Tindrem l'oportunitat de veure les diferents arts de pesca, tant artesanals, polperes, gavias, palangres, com d'arrossegament, veurem l'arribada de les barques de pesca i els pescadors, amb tota la feina que comporta l'ofici de pescador, com es prepara el peix, com es netegen les xarxes i la barca.
Més informació