32 instal·lacions

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Ferrari Land

Vila-Seca
Gaudeix de Ferrari Land per primera vegada a Europa. 70.000 m2 de pura diversió en un parc temàtic únic. Vine i descobreix una experiència inèdita i per a tota la família que no et deixarà indiferent.
Més informació

També recomanem

Escola de mar d'Arenys de Mar

Arenys de Mar
Al port d'Arenys de Mar es realizen activitats d'escola de mar i recorreguts amb vaixell amb programes educatius per escolars.
Més informació

Can Coll

Collserola
Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.
Més informació

Altres instal·lacions

Rukimon

Canyamars
El RUKIMON és un parc visitable i el seu tema principal: "els RUCS". La vida, els costums i les races. És un espai lúdic situat a la SERRALADA DEL CORREDOR dins el PARC NATURAL DEL MONTNEGRE – CORREDOR, a menys de 50 km de Barcelona, a 20 min. de la costa. En els boscos de Dosrius – Canyamars.
Més informació

Parc Olímpic del Segre

La Seu d'Urgell
Les activitats de ràfting, piragüisme, open-kayak i hidrotrineu tenen un marc incomparable per poder-se realitzar amb total garantia de seguretat.
Més informació

Hortus

Cànoves i Samalús
Hortus el conforma una masia del segle XVII, un lloc preparat per tal que els alumnes experimentin amb l'hort de manera directa.
Més informació

Món Sant Benet

Sant Fruitós de Bages
Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina. I tot en un entorn natural incomparable.
Més informació

Aventurina

L'Ametlla del Vallès
La Casa de Vidre (can Fusteret) és en una petita masia del S XII rehabilitada per a fer-hi activitats relacionades amb el món del vidre.
Més informació

Les Tanques Granja Escola

Viladecans
Situada en el municipi de Viladecans , dintre del parc agrari del Baix Llobregat, l'escola granja agrícola Les Tanques esdevé un indret ideal per a que els vostres alumnes realitzin activitats de descoberta, coneixement, i investigació sobre l'agricultura del Delta del Llobregat.
Més informació