32 instal·lacions

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

PortAventura

Vilaseca
Acompanya'ns i gaudeix de sis mons diferents. Coneix personatges increïbles, explora edificacions i ruïnes d'indrets llunyans, viu com un autèntic vaquer, experimenta aventures sorprenents i fes realitat els teus somnis.
Més informació

També recomanem

Can Coll

Collserola
Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.
Més informació

Aquopolis

Vila-seca (La Pineda)
El delfinari de Aquópolis, Costa Daurada, ofereix un programa educatiu que combina aprenentatge i exhibició de mamífers marins per als grups escolars.
Més informació

Altres instal·lacions

Poble Espanyol

Barcelona
Recorre les nostres places i carrers per fer una passejada per Espanya sense moure't de Barcelona.
Més informació

Parc Olímpic del Segre

La Seu d'Urgell
Les activitats de ràfting, piragüisme, open-kayak i hidrotrineu tenen un marc incomparable per poder-se realitzar amb total garantia de seguretat.
Més informació

La Pedrera

Barcelona
La Pedrera ofereix un ampli ventall de visites i tallers adreçats al públic escolar, en què les noves tecnologies tenen un paper protagonista. Es tracta d’activitats formatives adaptades a tots els nivells educatius, d’Educació Infantil a Batxillerat i Cicles Formatius.
Més informació

Món Sant Benet

Sant Fruitós de Bages
Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina. I tot en un entorn natural incomparable.
Més informació

Aventurina

L'Ametlla del Vallès
La Casa de Vidre (can Fusteret) és en una petita masia del S XII rehabilitada per a fer-hi activitats relacionades amb el món del vidre.
Més informació

Hortus

Cànoves i Samalús
Hortus el conforma una masia del segle XVII, un lloc preparat per tal que els alumnes experimentin amb l'hort de manera directa.
Més informació