32 instal·lacions

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Costa Caribe Aquàtic Parc

Vilaseca - Salou
Més de 4.300 plantes tropicals, música reggae, una tematització treballada amb molta cura, amb cascades, piscines gegants, zones verdes amb plantes i palmeres, i un increïble galió pirata tripulat pels personatges de Barri Sèsam.
Més informació

També recomanem

Can Llança

Sant Antoni de Vilamajor
Els monitors del Tercer Element passaràn el dia amb vosaltres i us organitzaràn una sèrie d'activitats aquàtiques molt divertides.
Més informació

Escola de mar d'Arenys de Mar

Arenys de Mar
Al port d'Arenys de Mar es realizen activitats d'escola de mar i recorreguts amb vaixell amb programes educatius per escolars.
Més informació

Altres instal·lacions

Poble Espanyol

Barcelona
Recorre les nostres places i carrers per fer una passejada per Espanya sense moure't de Barcelona.
Més informació

Rukimon

Canyamars
El RUKIMON és un parc visitable i el seu tema principal: "els RUCS". La vida, els costums i les races. És un espai lúdic situat a la SERRALADA DEL CORREDOR dins el PARC NATURAL DEL MONTNEGRE – CORREDOR, a menys de 50 km de Barcelona, a 20 min. de la costa. En els boscos de Dosrius – Canyamars.
Més informació

AquaBrava

Roses
19 sorprenents atraccions us hi esperen! Recargolats tobogans, inacabables baixades, piscines relaxants i rius cabalosos.
Més informació

Nautilus

L'Estartit
Els nostres passejos amb vaixell en una de les activitats de la Costa Brava més populars i atractives.
Més informació

CEC

Barcelona
El CEC us proposa tot un seguit d'activitats per agrups escolars que es poden realitzar en diferents indrets de Catalunya i algunes d'elles també a l'escola.
Més informació

Aventurina

L'Ametlla del Vallès
La Casa de Vidre (can Fusteret) és en una petita masia del S XII rehabilitada per a fer-hi activitats relacionades amb el món del vidre.
Més informació