629 719 250

33 instal·lacions

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Nosaltres destaquem

Costa Caribe Aquàtic Parc

Vilaseca - Salou
Més de 4.300 plantes tropicals, música reggae, una tematització treballada amb molta cura, amb cascades, piscines gegants, zones verdes amb plantes i palmeres, i un increïble galió pirata tripulat pels personatges de Barri Sèsam.
Més informació

També recomanem

Escola de mar d'Arenys de Mar

Arenys de Mar
Al port d'Arenys de Mar es realizen activitats d'escola de mar i recorreguts amb vaixell amb programes educatius per escolars.
Més informació

Can Bordoi

Sant Antoni de Vilamajor
Som una petita explotació familiar de Sant Antoni de Vilamajor dedicada a la producció i comercialització de productes derivats de la llet de vaca i de la llet de cabra.
Més informació

Altres instal·lacions

Museu Etnològic del Montseny

Arbúcies
El Museu Etnològic del Montseny, la Gabella, és un centre d'exposició, conservació, difusió i investigació del patrimoni cultural del massís del Montseny, que es troba instal·lat en un edifici del segle XVII (1800m2) totalment restaurat i adaptat, situat al centre d'Arbúcies.
Més informació

Aqualeón

Albinyana
L'àmplia oferta del parc aquàtic està adequada per als més petits, joves i per a les famílies i ofereix als visitants la diversió en les seves 12 atraccions aquàtiques i amb una UNICA atracció a EUROPA ... TOBOLOKO
Més informació

El Pol

Hostalric
Zona de lleure on els monitors de "Brúixola" realitzen activitats de natura, de descoberta de l'entorn natural i gimcanes.
Més informació

Marineland

Palafolls
Si vols viure una experiència inoblidable vine a conèixer a la nostra família de dofins i gaudeix de les exhibicions que realitzem cada dia, en les quals aprendràs moltes coses i sens dubte sortiràs contagiat de l’afecte i respecte que els seus cuidadors demostren en tot moment cap a aquests enigmàtics animals!!!
Més informació

CEC

Barcelona
El CEC us proposa tot un seguit d'activitats per agrups escolars que es poden realitzar en diferents indrets de Catalunya i algunes d'elles també a l'escola.
Més informació

La Pedrera

Barcelona
La Pedrera ofereix un ampli ventall de visites i tallers adreçats al públic escolar, en què les noves tecnologies tenen un paper protagonista. Es tracta d’activitats formatives adaptades a tots els nivells educatius, d’Educació Infantil a Batxillerat i Cicles Formatius.
Més informació